Az óvónő az egyik gyereket saját magával vágatta szájon a fonyódi óvodában – A szülők szerint hónapokon keresztül ment a „terrorizálás" az oviban

A szülők szerint hónapokon keresztül „terrorizálta” a gyermekeket egy óvodapedagógus az egyik fonyódi intézményben. Egy szülő állítása szerint a pedagógus az egyik gyermeket saját magával vágatta szájon, egy másik alkalommal pedig szekrénybe zárt egy óvodást. A rendőrség büntetőeljárást indított.

Húsz éve nem jutott ki ennyi magyar sportoló az olimpiára, mint idén – ennyi érmet jósolnak

17 sportágból 158 magyar sportoló képviseli Magyarországot. Ez az elmúlt húsz év legnagyobb létszámú olimpiai csapata. A várakozások szerint versenyzőink 15–25 éremmel térhetnek haza a francia fővárosból.

Kétmilliárd forintos kárt okozó bűnszervezet tagjai ellen emeltek vádat

A bűnszervezet tagjai többek között társaságok nevében, a foglalkoztatottak névleges átvétele nélkül állítottak ki a megrendelő cégek részére fiktív számlákat a munkavállalók utáni járulékfizetés elkerülése érdekében. A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség 48 elkövetővel szemben emelt vádat, s emellett 600...

Puccsot tervez Lázár János, és Rogánt távolítaná el a hatalomból – Ez az összeesküvéselmélet már a TISZA-nak is sok

Régóta várt beszélgetés jött létre azzal, hogy Magyar Péter volt a vendége A Hard Talk Puzsér Róberttel szombati eseményén. A csaknem háromórás diskurzus tele volt erős kijelentésekkel.

Kiderült, adott-e Putyin parancsot Navalnij meggyilkolására

Vajon Putyin utasítására kivégezték Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust, vagy más oka volt a halálának? Az Egyesült Államok hírszerző szolgálatai most állást foglaltak az ügyben.

Dobrev kiakadt Magyar Péterre: „itt mindenki hülye, csak ő a helikopter”

Megjelenik egy szereplő, aki azt mondja, hogy itt mindenki hülye, csak ő a helikopter – mondta Dobrev Klára a DK TV legfrissebb adásában Magyar Péterről.

„Orbánnak nincs becsülete? Milyen jó, hogy a szemkilövető Gyurcsánynak van”

Megjött az első kormánypárti reakció a Demokratikus Koalíció elnökének azon állítására, miszerint Orbán Viktor miniszterelnök titkos választási kampányt folytat, és nem mer találkozni az emberekkel.

A kínai rendőrökről kötött szerződések után kutakodott Hadházy Ákos

Nem egy, hanem két szerződést is kötött a Belügyminisztérium a Kínai Népköztársasággal, a kínai rendőrök járőrözése csak a kisebb baj – részletezte Facebook posztjában Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Véleménye szerint a megállapodást a kormány nem akarja ratifikáltatni a parlamenttel, illetve rendeletbe...

Tarjányi Péter: A pokol köszönt be Ukrajnában az elkövetkező hónapokban

Több mint egymillió ember fog harcolni egymással hamarosan az orosz–ukrán frontvonalakon, így mindkét oldalon hatalmas veszteségek várhatóak az Indexnek nyilatkozó biztonságpolitikai szakértő szerint.

Igazságot szolgáltattak a rabok – Agyonverték a szerb kislány, Danka Ilics gyilkosának testvérét a börtönben

A belgrádi Igazságügyi Orvostani Intézet megállapította, hogy a férfit megverték a rendőrségi fogdán, azért halt meg, míg a rendőrség közleménye természetes halálra hivatkozik.

Igencsak sok ember szállt ringbe abban a hitben, hátha megnyerheti a 100 ezer dolláros fődíjat

Túl van a válogatók felén a HELL Boxing Kings, a versenysorozatra már összesen több mint 13 ezren jelentkeztek.

Szerencsére nincs tűzgyújtási tilalom, mert a Momentum nagyon ég Budapesten

Egyre rosszabbul áll a Momentum Budapesten – derült ki egy, az Index  birtokába került kutatásból.

Előkerült Novák Katalin: dolgozni akar, amihez egy háromfős titkárságot igényelt – Természetesen a mi pénzünkön

Novák Katalin lakás használatára nem nyújtott be kérelmet, noha a törvény rendelkezései ezt lehetővé tennék számára. Háromfős titkárság ugyanakkor segíti munkájában a volt köztársasági elnököt a jövőben is, válaszolta az Index megkeresésére az Országgyűlés Sajtóirodája.

Minő meglepő: Tarlós nem mert személyesen bocsánatot kérni a bicskei áldozatoktól, míg a fideszes képviselők meg sem jelentek az ülésen

Az előző főpolgármester, Tarlós István, alaposan és részletesen reagált a bizottság kérdéseire, bár csak írásos formában, ugyanis a meghallgatásra csak a jelentést tevők érkeztek meg személyesen.

Jobb későn, mint soha – Négy év után áprilisban végre elítélik a Deák téri kettős gyilkosokat

Alig egy méterre egymástól hallgatták a védői perbeszédeket az elkövetők és áldozatuk apja a Fővárosi Törvényszék tárgyalótermében. Az elkövetők bocsánatot kértek áldozataik családtagjaitól. Nemsokára lezárul a négy évvel ezelőtt történt Deák téri késelés tárgyalása, április végén ítélet születhet.

A békepárti Orbán-kormány brazil katonai óriásrepülőgépekkel bővíti a magyar légierőt, csúcsfizetést kapnak a pilóták

Megérkezett Magyarországra a brazil Embraer repülőgépgyár első KC–390-es katonai szállító-repülőgépe – jelentette be Kutnyánszky Zsolt, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért, haderőfejlesztésért és védelmi iparért felelős államtitkára pénteken Kecskeméten. A politikus a kecskeméti repülőbázison tartott...

Nem elég Deutsch Ennyi Tamás, még Győzike is a kormány csodafegyvere lesz – Pottyondy Edina szerint, ami ma kialakult az országos politikában, az durvább rejtély, mint a Da Vinci-k

Az influenszer legújabb bejegyzésében a showman brüsszeli látogatása mellett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter sejtelmes megjegyzésére is kitért.

Bagoly mondja verébnek – Dobrev Klára szónokol a Fidesznek erkölcsről

A Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke ígéretet tett, hogy amennyiben a Fidesz veszít az idei EP-választáson, akkor előrehozott választásokat követelnek.

Itt a győri Varga Judit – Csak ő nem vádolja, hanem megvédi polgármester férjét a bántalmazó kapcsolat vádjától

Egy képviselőtársa poligráfos vizsgálattal bizonyítja, hogy Dézsi Csaba András, Győr fideszes polgármestere igenis bántotta a nőt.

Durva váddal jött elő Vitézy Dávid: a Fidesz és az ellenzék összejátszott az orosz metrókocsik ügyében

2019-ben is győzködték már, hogy induljon főpolgármester-jelöltként, de akkor nemet mondott. A fővárosban történt járatritkítások után viszont végleg eldöntötte, beszáll a küzdelembe – többek között erről beszélt Vitézy Dávid az  Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorának legújabb adásában.

Régen osztották így ki Dobrev Klárát – Ungár Péter két lábbal szállt bele a DK prominensébe, akit plagizálással vádol

Az LMP frakcióvezetője szerint az ellenzéki politika megújításra szorul, mert úgy véli, hogy a politikát nem ez az ellenzék fogja megújítani, hanem hozzájuk képest kell megújítani.

Megvan Benedek Miklós utóda – Csikos Sándor lett a Nemzet Színésze

Rendhagyó módon ezúttal két tag is hiányzott a grémiumból, amely április negyedikén hozta meg döntését.

Pottyondy Edina nekiment Magyar Péternek: „Sokak Messiása pár hónapja még Tiborcztól kapott fizetést”

Az influenszer legújabb videójában arról beszélt, miként látja Magyar Péter fellépését és a Varga Judit által megfogalmazott vádakat.

Toroczkai László hallgat, nem árulja el, hogy honnan ismeri azt a két francia férfit, akik az orosz propagandahálózat tagjaként buktak le

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint az orosz propagandát vizionáló nemzetközi nyomozás az antiglobalista egység létrejöttét hivatott megakadályozni az Európai Parlamentben. Toroczkai  nem hajlandó elárulni, milyen kapcsolatban van az orosz befolyásolási hálózat tagjaként lebukott két férfival. A HVG...

Itt a nagy fordulat – Karácsony Gergely visszalép a főpolgármester-választáson?

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt szerint még nagyon a kampány elején járnak, de „a váratlan visszalépésekben a legnagyobb előélete Karácsony Gergelynek van″. 

Újabb tragédia a versenypályán – Ezúttal egy 21 éves motoros halt szörnyet

A hockenheimi Racefoxx 1000km nevű állóképességi motorversenyen az életét veszített Troy Beinlich, akin két vetélytársa is áthajtott.

Ez vár Orbán Viktorra is júniusban? Sokkoló vereséget szenvedett a magyar miniszterelnök nagy barátja, Tayyip Erdogan a török helyhatósági választásokon

Törökország nagyvárosaiban az ellenzék győzött a vasárnap tartott helyhatósági választásokon, és a legnagyobb ellenzéki párt országos szinten is több szavazatot szerzett a kormánypártnál.

Hatalmas taslit kapott Orbán Viktor – A volt olasz miniszterelnök alaposan kiosztotta a budapesti antifa-per kapcsán

Matteo Renzi ellenzéki politikus, korábbi olasz miniszterelnök úgy fogalmazott: „Magyarország vagy tiszteletben tartja a jogállamiságot, vagy az olaszok adójából egyetlen euró sem kerülhet Budapestre”.

Kiderült, kicsoda Martonovics Detti, aki Varga Judit szerint tudott arról, hogy belenyúltak a Schadl-iratokba! Itt a Magyar-hangfelvételen említett többi személy bemutatása is!

Több név is elhangzik a Magyar Péter által kedden nyilvánosságra hozott hangfelvételen, amit a volt feleségével, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszterrel való privát beszélgetésük során készített.

Menczer és Szijjártó ezen nagyon ki fog akadni – Ismét keményen beleszállt az Orbán- kormányba David Pressman

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete a Rubik-kocka feltalálásának 50. évfordulója alkalmából tartott fogadást hétfőn budapesti rezidenciáján. David Pressman beszédében az Egyesült Államok és Magyarország között felmerülő nehézségekre is kitért. Véleménye szerint a problémára létezne megoldás, ha a kormány...