Rengeteg magyar szurkoló előtt töltötte szökésben a Giro vasárnapi királyszakaszát Valter Attila, a 18. hely talán nem is tükrözi a valós erejét. Rengeteg magyar szurkoló előtt töltötte szökésben a Giro vasárnapi királyszakaszát Valter Attila, a 18. hely talán nem is tükrözi a valós erejét. De miért állt be Pogačarnak, milyen érzésekkel vágott neki az 5700 méternyi szintkülönbséget tartalmazó szakasznak, és mennyire elégedett a teljesítményével annak ellenére, hogy nem lett meg a top 10?

Forrás: eurosport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Így mulat egy magyar úr

VALTER ATTILA: „NEM LETT MEG A TOP 10, DE ETTŐL EZ MÉG EGY JÓ EREDMÉNY”

Nagyon jó napom volt, elégedett vagyok, de nem lett volna rossz, ha a szakaszon a top 10-ben, esetleg dobogón zárok. Nem volt messze egy nagy eredmény - mondta.
Én meg: „#esbringa nem lett meg, mert ’belehaltál’ a szépségbe! Sokan elélveztek a gyönyörtől, de teljesen felesleges volt! =)) Így mulat egy magyar úr: oda 50-60UCI pont, neked, a csapatnak és az országnak!
”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.