De nemcsak Szoboszlai csapata csapna le rá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindeközben szembe jött a rögvalóság

thisisanfield.com: „2023/24 Liverpool FC Player Ratings – Every player ranked from worst to best”

Ha csak a derék matyar médiából tájékozódtál a Premier League-ről nem kis meglepetéssel értesülhetsz arról, amit a bajnokságban 3. csapat This Is Anfield‘s „lapja” írt meg, közölvén a csapat játékosainak rangsorát a mutatott teljesítmény alapján:
„20. Dominik Szoboszlai” !!!
Tegyük hozzá 23-ból (csak azok kerültek fel, akik legalább tíz meccsen játszottak)!!
Pusztai
@RonaGyuri: pont arra akartam reagálni, ill. valahová beírni: mennyire túlhájpolják Szoboszlait, miközben két napja megjelent egy belső csapatbeli sorrend és ott 20. azaz HUSZADIK A belső házi rangsorban.
RonaGyuri
@Pusztai: a csapatban ami 7 ponttal kevesebbet hozott a 2. Arsenal-nál, akit a gyengélkedő Bayer simán kiütött!!! =))
Pusztai
@RonaGyuri: Itt minden kis szart túlspiláznak pozitív, negatív irányba is.

Ordítják micsoda sportnemzet MO! Hány olimpiai aranya van!
Kivesznek 3 sportágat és hopp-kopp, harmad annyi sem marad, nem beszélve pont olyan sportágakban vannak az érmek ami nem nagyon izgatja a világ sportját, kevés országban van topon.
RonaGyuri
Nagy úr a megszokás, főleg ha a hazudozás a lényeg

Egy újabb elképesztő hazugság a Párt központi napilapjától

Szombat este rendezik a Bajnokok Ligája döntőjét. Ennek beharangozására a derék portál „A Liverpool csodája semmi volt ahhoz képest, amit a Bayern München művelt” címmel esett neki. Ami lássuk be elég pikáns különös tekintettel arra, hogy az előbbi még az indulást jelentő helyett sem tudta tavaly sem (és idén sem) megszerezni míg Bayern sem túl sokat vitézkedett (igaz a Liverpool nagy ellenlábasát simán kiejtette).
Azonban a derék portálnak még ennél is nagyobbat mondás sikerült „Jürgen Klopp –ról: „A német szakember később a Liverpool élén ért fel Európa csúcsára.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.