IGEN CSAK LIGHTOS MEGFOGALMAZÁS!!! =)) A párizsi olimpia egyik különlegessége lesz, hogy a sportnagyhatalomnak számító Oroszország versenyzői néhány sportágat leszámítva nem lesznek ott a mezőnyben. Az orosz sportolók az elmúlt tíz évben először Oroszország államilag támogatott doppingprogramja miatt kerültek kellemetlen helyzetbe, de az összképen, az olimpiai éremtermést figyelembe véve ez nem látszott meg. Az ukrán–orosz háború kitörése után azonban sok sportág nemzetközi vérkeringéséből teljesen kikerültek az orosz sportolók, és ez a párizsi olimpia mezőnyén is meglátszik majd.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"Az orosz sportolók az elmúlt tíz évben először Oroszország államilag támogatott doppingprogramja miatt kerültek kellemetlen helyzetbe,"éls
"az orosz sportolók szerezte érmek pontos számai néha változnak az évekkel később feltárt doppingesetek következményeként. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.