A KVSC nevű csoportosulás közleményben reagált a Rapid elleni, pénteki mérkőzésen a Romaniacs csoportosulás által kifüggesztett molinó tartalmára. Ezen tudniillik az volt olvasható, hogy Clujul nu e Colojvar, ráadásul a város magyar nevét román karakterekkel írták ki.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
magyar csapat vagy román csapat? a magyarok szorítanak neki, de magyar játékosa nincs. tulajdonosa, persze, magyar, és volt (van) vezetőségi tagja is, magyar. közben meg a román vasutak nevét viseli.
Guzunyi
"aszongya az egyszeri focis ember" mifelenk, hogy mar ugy elfogytak/eltuntek/eltuntettek a magyarok/at az elvonalbol, ugy a romaniai sporteletben mint sok mas teruleten, hogy mar annak is drukkolunk es annak is orvendunk, ha kiderul hogy jelen esetben a kolozsvari CFR palya funyirogepet javito technikus harmadik unokatestverenek kedvenc, orokbefogadott "maidanez" kutyajanak osei valamikor egy magyar vizslaval keveredtek a kolozsvari vasutallomas vizeletszagu holtvaganyan! Szoval Hajra gyerekek :)
farczadi
:) inkább vamos! mert ha azt nézzük, hányan beszélik a portugált, és hányan az egyéb nyelveket... na majd lesz újra a román válogatottnak magyar kapitánya, Bölöni már készül

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.