A WBO nagyközépsúlyú világbajnoka, Balzsay Károly második címvédő mérkőzését Budapesten vívta, de a 11. menetben technikai K. O.-val vesztett. Az elején jobb volt ellenfelénél, a német Robert Stieglitznél, de elfáradt, s 11. menetre Fritz Sdunek edző nem engedte ki a címvédőt.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lajos10
El kell ismerni az ellenfele sokkal jobb kondiba volt ,
Calvin
Végig néztem a meneteket, de sajnos Karcsin tényleg látszott hogy elfáradt, és sokat hibázott. A német szívósabb volt. Az edzője jókor lépett közbe, és bedobták a törölközőt. Rossz volt nézni a végét, de ebből az a tanulság hogy minden embernek van egy erősebb ellenfele. Csak idő kérdése hogy mikor akad vele össze. Visszacsinálni már nem lehet a mérkőzést, de én azért gratulálok így is a helytállásáért! Ez legalább egy látványos, igazi boksz meccs volt! Fel a fejjel és újra előre!
Garnela
Csak tudnám Erdeit miért dugták fiókba?(( A Balzyaynaqk nem volt jogos az a cím szerintem..mit akar a profik között mikor az amatőrök között sem voltak különösebb eredményei?((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.