A tárcavezető videóban reagált arra, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztériumból kikerült egy belső dokumentum, mely szerint külügyes munkaállomások és szerverek váltak megbízhatatlanná. Szijjártó Péter a dokumentum hitelességét nem cáfolta, és szerinte annak a kikerülése „érdekes” kérdéseket vet fel.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Rendkívüli alakalom!!!

Egyet kell értsek Szijjártó Péterrel, még akkor is ha nem telkesen egyformán értjük ezt a mondatát

Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tárcavezetője videóban reagált arra, hogy a minisztériumából kikerült egy belső dokumentum, mely szerint külügyes munkaállomások és szerverek váltak megbízhatatlanná.
Ebben odanyilatkozott, hogy: „érdekes kérdések merülnek fel a témában” és „érdemes lehet majd egyszer ezeket megvitatni”!
„kicsit már átlátszó, hogy amikor választási kampány van, akkor mindig hekkertámadásokkal jön elő az ellenzéki média”. Szerinte „Magyarország egész történelme arról szól, hogy a „szélrózsa minden irányából megpróbálnak befolyásolni minket, nyomást gyakorolni ránk” !! =))
Tényleg csak úgy odavetném: „Belső vizsgálat indult a Magyar Péterről és Varga Juditról kikerült dokumentum miatt, meg is van az eredmény”!!! =))
Dr. Proktor
Lehet, hogy nem is a KÜM-től került ki a levelezés, hanem az FSZB bocsájtotta az újságírók rendelkezésére!
Ott minden rendesen kategorizálva van...
Géza
Kinyomozni a szivárogtatót és az egész családjával együtt megbízhatatlannak nyilvánítani. Közszférában többé nem foglalkoztatni. Menjenek a mekibe krumplit sütni.
balos
@Pusztai: Hát kérem likas volt a "kottonya"!
balos
@Géza: Akkor,most biztos nem 1 fideSSes agyhalott volt az elkövető!
Géza
@balos: Agyhalott csak libernyák lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.