Tegnap este az eddigi legnagyobb támadás történt Szevasztopol és a Krím ellen. A támadás kezdete után kb. 1 órával áramaradás kezdődött több városrészben is, köztük olyan agglomerációs területen is, mint Balaklava (itt épül a Krím legnagyobb jachtkikötője egy csodálatos öbölben). Helyszíni tudósítás és interjúk arról, mi történt tegnap este és változott-e valamit az élet Szevasztopolban. Az utóbbi két éjszaka is tapasztaltunk jelentékenyebb légvédelmi munkát, leginkább a több percig tartó aktivitás és folyamatos lövések jelentettek újdonságot, bár volt már ilyenekre is példa a múltban. A Belbek légitámaszpont (Szevasztopoltól pár km északra) elleni 14. és 15-i éjszakai támadás után az ukrán alakulatok most még egy lapáttal rátettek és drónokkal (több mint 110, amit biztosra tudunk!) és ATACMS rakétákkal vegyes, kombinált támadást indítottak a teljes város, valamint a környező falvak ellen, ahol konkrétan nincs semmilyen katonai infrastruktúra, csak civilek. A kombinált...

Feltöltő: novara1920
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
Tehát Oroszország és Putyin az agresszor és a háborús bűnüs, de az ukrán nácik égettek el élve orosz civileket Odesszában, az ukrán nácik lövik a Dobasz és a Luhanszk civil lakosságát 9 éve, és most a cikk szerint is az ukrán nácik lőtték a civil lakosságot a Krim félszigeten is.

"A Belbek légitámaszpont (Szevasztopoltól pár km északra) elleni 14. és 15-i éjszakai támadás után az ukrán alakulatok most még egy lapáttal rátettek és drónokkal (több mint 110, amit biztosra tudunk!) és ATACMS rakétákkal vegyes, kombinált támadást indítottak a teljes város, valamint a környező falvak ellen, ahol konkrétan nincs semmilyen katonai infrastruktúra, csak civilek."

Tehát mégegyszer:

"ahol konkrétan nincs semmilyen katonai infrastruktúra, csak civilek."
Géza
@Őrnagy: Napalm is elő fog kerülni.
Őrnagy
@Géza: Úgy tűnik, csak idő kérdése.
Géza
@Őrnagy: Ismerve a nagy taktikus ukikat, a támogatás nagy részét egyszerre vetették be. A válaszcsapás kivédésére a védelmük a maradékot használja fel. Lesz még keserű a szájuk íze, mikor kiderül, már semmi nem maradt. A ruszkik, ha bemérgelik magukat, Kijevet lapra hajtogatják és felperzselik.
Őrnagy
@Géza: Nem tartom valószínünek, hogy Kijevet valaha is szándékoznának felperzselni. Kijev az orosz államiság születésének a helye. Kijev lakosságának a 70%-a 2104-ben orosz anyanyelvű volt.
Oroszországnak fontos Kijev "hazatérése" épségben. Viszont ahogy mérgelik Oroszországot, úgy fog változni az orosz álláspont az eredeti célokhoz képest, amit Aresztovics ukrán főtranácsadó korábban úgy fogalmazott meg:

Ukrajna vagy barátja, vagy része lesz Oroszországnak!

A sok bajuszrángatás eredménye az lehet, hogy már csak része lehet, barátja nem! Az ukrán nácizmust és az USA teljes beköltözését az NGO-ival együtt mi fogják gyomlálni a területről.
Őrnagy
@Őrnagy: Apró hiba:
Az ukrán nácizmust és az USA teljes beköltözését az NGO-ival együtt ki fogják gyomlálni a területről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.