"Nem volt szex" - szögezi le Kiszel Tünde annak kapcsán, miután a hot! magazin kiderítette, hogy a médiaszemélyiségről fotókat készített az idősebb Tabáni István. A tehetséges énekes édesapja szobafestő-mázolóként dolgozott, a fotózást pedig hobbiszinten űzte. Szerencséjének és tehetségének köszönheti, hogy több politikus, köztük Torgyán József fotósának tudhatta magát. Tündére pedig úgy emlékezett: fotogén, kedves lány volt, szerette a kamera is.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Major Betty
ki ez a lotyó mindenhol ott van? helyében elbújnék
varrólány
@inkvi: Mi ez a betűrejtvény? Ugyan milyen örömködésre gondoltál?:-))
másvirág
@inkvi: A-nál nem is tud-nál má-nál, jobb-nál a várt-nál?:))) Inkvi zitor-nál:(((( :D
másvirág
@varrólány: Vannak olyan"örömködésre" való fogalmak,amik nem tűrik a nyomdafestéket. Az életűnk tele van "kereszt"."rejtvények"-kel. De van megoldás !!
trix
Ezt a nőt össze lehetne kötni a Molnár Anikóval! Nem is tudom melyik a szánalmasabb ? Engem az sem érdekelne, ha az idősebb és a fiatalabb Tabánival egyszerre szexelt volna! Na ennél már az is jobb ha a fehérneműnek nevezett rongyait mutogatja..... csak ne szólaljon meg....különben meg nem zörög a haraszt......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.