Óriási népszerűségre tett szert az a kaposvári titkár, aki nemrég az egyik tehetségkutató műsorban tűnt fel. Király L. Norbert azt állítja: frankón ösztönös a rángatózós koreográfiája.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Agyam elhagyom most már... eddig azt hittem, én hülye, hogy az X-Faktor egy olyan műsor, amelyben kiválogatják azokat, akikből majd idővel "sztár" lesz. (A szó degradálódásához már lassan hozzászokom; egy ideje tudom, hogy nem az a sztár, aki például hosszú évek kemény munkájával, az alapokról kezdve felépített magának egy sikeres énekesi vagy filmművészi karriert, hanem az, aki rendre szerepel valami bugyuta tévéshowban vagy -sorozatban, és akiről megírja a Blikk, hogy előző nap véletlenül kifordítva vette fel a bugyiját, esetleg majdnem találkozott az apja unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársával - de végül mégsem.) De végre kiderült, hogy tévedésben éltem: az már eleve egy sztár, akinek van érkezése három hangot elénekelni Geszti Péter és Nagy Feró előtt. Szép új világ.

Egyébiránt ki ez a madárijesztő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.