Terjed a digitális nomádság, az Egyesült Államokban és Magyarországon is egyre nagyobb divat kávézókból dolgozni. Egy hétre magam mögött hagytam a szerkesztőséget, hogy a megszokott munkát végezzem a megszokott beosztással, csak alternatív helyszíneken. Összegezve: bejött.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Koronix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
én nem tudnék egy nyüzsgő kávézóban vagy ilyen helyen dolgozni, így marad az otthon. hangos zene, pörköltszaftos mackóalsó, illetve akkor teszem fel a lábam az asztalra amikor akarom, vagy épp átülök a kanapéra. vagy épp főzök valami kaját, amég a gép dolgozik :)
Lollipop
nem unatkozol otthon egyedül?
a cikk írója azt írja, egy hét otthon, és becsavarodna.... azt hiszem (bár még nem próbáltam), hogy én is
zsolti
hétközben vagyok csak antiszociális, hétvégén pótolok :)
Koronix
mindkettőt kipróbáltam. a harmadik jött be igazán: clear desk policy - ha kedvem vagy a feladat úgy kívánja ent dolgozom, meeting-ekre bejárok, egyébként ott dolgozom, ahol jól esik. anno az egyik cégben a két hetente 1 nap work-at-home-ot is bevezettem, csodásan működött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.