Történelmi fordulat állt be az RTL Klub műsorában a héten, Stohl András ugyanis egy nappal villába költözése előtt, tehát még a szavazások idején megjósolta Szandika bejutását a villába. Miután a csatorna levetítette a három plasztikcica kisfilmjét és jelezték, hogy még egy napon keresztül voksolhatnak a nézők, Stohl András érdekes mondattal zárta a műsort.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@inkvi: Csakis egy örök lázadó réteg lehett ! Az igénytelen ,és tudatlan professzorok baráti köre a bűnös.(Én két tévén nézem egyszerre, nehogy lemaradjak valamiröl.):-)
Atomqkac azaz EbUraFakó
Meglátásom szerint várható volt, hogy a legrondább, legprimitívebb plasztikbombát szavazzák be, mert a legtöbb gátlástalanság és barom beszólás attól várható. Stohl lehet alkoholista, lehet drogos, de egy cseppet sem hülye. Egyszerűen tudta, hogy az emberek ezen a virsliszájú rémen akarnak mulatni, kárörvendeni.
vukkocska
Ez a nő borzadály. Nem csak ő, a nyafogása is. A kiskutyák miatt benéztem, mit csinálnak, de el kellett onnan mennem, nem bírtam. Ez olyan, mint a Gerrazoni (lehet, hogy nem így írom) Mária. @Atomqkac: így igaz.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@vukkocska: Geronazzo :))))) Egyébként láttam a csajról régebbi képeket, ahol még semmi mű nem volt rajta és erősen meglepődtem. Kifejezetten helyes, csinos kis nő volt.
Na, ez mára a múlté lett, és még fizetett is érte a marhája xD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.