Egy friss kutatás szerint az orosz munkavállalók szerint az ideális főnök egy középkorú, házas férfi, aki kreatív, munkamorállal és kellő mértékű empátiával rendelkezik.

Forrás: Dívány
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
Szóval ha ideális főnök akarsz lenni, nősülj meg.... khmmmm
ila51
Igen mert akkor ha a titkárnővel félrepolkázik a feleség mos rá , és megoldja az alibi kifogást is...
dragonita
@ila51: én is jelentkeztem már titkárnői állásra, azért, hogy dolgozhassak, csak esélyt se kaptam, hogy behívjanak állásinterjúra.... Azt sem felejtem el, amikor takarítói állást kerestem, egy nő csak annyit kérdezett a vonal túlsó végén: van autóm? mivel nincs, viszonthallásra... Mást nem is kérdezett tőlem, letette a telefont....Üdvözletem küldöm Neki. Kegyetlen világban élünk, farkastörvények uralkodnak...
ila51
@dragonita: Az még egy szép amikor azt mondják majd értesítenek, állásinterjú után , dehogy értesítenek , ha nem nyaggatják Őket , el van felejtve a jelentkező. Nekem már nincs ilyen ambícióm , de nagyon megértem a fiatalokat aki dolgozna , hamár egyszer valamit kitanult. Főleg a diplomások és szüleik vannak kutyaszorítóban , azért nem meri a képesítéseit bevallani , mert akkor már túlképzett , és esetleg túl kell fizetni. Így marad a szülők oltalmában a nyakukon.
dragonita
Üzenem a főnöknek, a házasság megszelídítené... ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.