Igazi szenzáció! A Cívishír tudósítója a saját szemmével látta Debrecenben, amint a sztárfutballista Dzsudzsák Balázs és a sztármodell Zimány Linda szerelmesen csókolózik. Itt az új sztárpár!

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: zoccom
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsoel
Egészségükre! Mi közünk van hozzá?
milito
@Zsoel: Annyi közöd van hozzá, hogy bunkó vagy! Dzsudzsák Balázs Európa és a világ egyik legjobb labdarúgója, akinek az ára mintegy 10-15 millió euró. Ebből az összegből nagyjából kijönne az egész magyar sport állami támogatása.

Ez a nyírlugosi parasztgyerek ennyire vitte. Hát ha van celeb, ebben az eltorzult országban a hajúpéterek, megasztárok és xfaktorok mellett, akkor ő AZ!

Zsoel
@milito: Ha nem tudsz értelmezni valamit, jobb, ha nem szólsz hozzá ahhoz. Bunkó pedig nem vagyok; a továbbiakban talán inkább mélyen tisztelt nénikédet legyél szíves sértegetni.
csutak
Fiúk csak nyugodtan!
Nem hiszem, hogy bármelyikőtökkel el tudnék Lermontov költészetéről beszélgetni Orosz nyelven, mégsem bunkózok le senkit!
Kutyafüle
Ez nagy ügy? én a férjemmel forrtam össze, ez a nagy szenzáció 39 évi házasság után!
majd az lesz az igazi szenzáció ha a Linda ugyanezt megteszi -ugyanezzel a fiúval!
Na akkor cikkezzenek!
csutak
@Kutyafüle: Tiszta szívemből kivánom, hogy haladjátok meg édesanyámék idejét együtt!
63 év 9 hónap házasság után ment el apukám:(
Zsoel
@csutak: Sajnálom (vagyis igazából annyira nem), de az orosz nyelv kimaradt az életemből. Miután 1989-ben kezdtem az általános iskolát, éppen lecsúsztam róla. :) Azért a cirill betűket nagyjából ismerem.
Lermontov nevéről igen, de költészetéről még csak nem is hallottam, de nem lehet túl jelentős, ha a suliban még említés szintjén sem beszéltek róla soha. Valószínűleg azt is csak addig volt kötelező ismerni, amíg "megbonthatatlan barátság" uralkodott a magyarok és szovjetek között. :)
zoccom
Inkább örüljünk a fiatalok boldogságának!
csutak
@Zsoel: Az orosz Petőfi! Igazi lírát írt. (rettenetesen nehéz érdemben fordítani!)
Akkora maga az orosz irodalom, hogy én is csak egy röpke szeletkéjét ismerem úgy, hogy ötvennél több szerző műve van a hátam mögött a polcokon!
milito
@csutak: Hát csutak szerintem se Dzsudzsák, se Zimány nemigen olvasott Lermontov-fordításokat. Igazából azt sem tudom, hogy Linduska egyáltalán tud-e olvasni?! :)))
tombrady
Zimánynak muszáj pénzest keresni, mert már megszokta a lóvét a pókeres mellett! :)))
csutak
@ingyombingyom: Sajnos vége lett, amikor apukám elment az égi vadászmezőkre májusban:(
Jan Van De Laar volt a főnököm Oss-ban és nem akaródzott hazahoznia akkorra amikorra kértem, mert a cég érdeke...
A saton (szatellit kommunikátor) leírtam, hogy a 60. házassági évfordulóra ha kell, akkor spanyolból géppel-póttal hazaballagok egy seggel Szögedébe:)
Visszavitt Oss-ba és küldött egy privát ajándékot, mert ott ez szinte ismeretlen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.