A rakott krumpli a legnépszerűbb ételeink egyike. Nem véletlen. Krumpli, tojás, tejföl, kolbász többnyire akad a spájzban. S különösebb főzési ismeretek nélkül, a kéznél levő, olcsó alapanyagokból ízletes étel készíthető.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Én a megtisztitott burgonyát vékonyra beleszeletelem a zsiradékkal
kikent tepsibe, jó bőven, ezt megsózom, erre jön a főtt tojás , füst. kolbász, tejföl,
némi reszelt sajt, majd ismét a krumplit rászeletelem vékonyan (uborkaszeletelővel)
megsózom, tejfölt és reszelt sajtot teszek a tetejére, forró sütőben aranysárgára
piritom. ( közben villával megnézem, a krumpli megpuhult e)
kacsa0707
@nyanya001: Látom szereted a franciás dolgokat!
dragonita
@nyanya001: én megszoktam főzni hajában a krumplit, úgy szeletelem el, legalulra a zsíradékra hagymakarikákat szoktam rakni, úgy a többit, ahogy Te is.
nyanya001
@dragonita: Igy nyersen szeletelve a krumpli jobban átveszi az izeket.
Igaz, kicsit tovább tart a sütés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.