Szent György havának első napja a bolondok, bolondozók és másokat bolonddá tevők ünnepe. Nem új divat az ugratás: régen is szokás volt a gyerekeket boltba küldeni szúnyogzsírért, esernyőmagért, trombitahúrért vagy hegedűbillentyűért. Ma pedig: van iskola, ahol a diákok tanárrá, a tanárok pedig diákká alakulnak; máshol elárasztják az utcákat a kifestett, rikító ruhába öltözött emberek. Miközben azonban arra készülünk, hogy minél agyafúrtabb módon tréfáljuk meg ismerőseinket; vagy éppen bosszankodunk, hogy megint túljártak az eszünkön; esetleg megfogadjuk, hogy jövőre már tényleg mi fogunk csapdát állítani másoknak, gondoljunk egy pillanatra a bolondság másik, mindannyiunkat személyesen érintő fajtájára.

Forrás: palfalva.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
Alig vannak azok, akik külön készülnek a Bolondok napjára, viszont mégiscsak ez az a nap, ahol teljesen legálisan lehet szivatni a kollégákat, barátokat és családtagokat. Nyilván külön megédesíti a tréfát, ha a szóban forgó ismerőst nem kedveljük annyira. 10 klasszikus és modernebb csínytevést: www.hir24.hu/it-mobil/240843/irodai-trefak-aprilis-1-re.html

@nyanya001: volt már, hogy boszinak becéztek :D
e-galamb.hu/aprilis1/thumbs/kepeslap-a1_0003_4.jpg
dragonita
www.hir24.hu/kulfold/241059/az-ukran-sajto-bolondok-napi-trefai.html
Az Ukrajnában dolgozó tudósítóknak különös éberséggel kell figyelniük a helyi és az országos sajtóban április 1-jén közölt híreket.
Ezen a napon még a legkomolyabb hírügynökségek és lapok is képesek olyan álhírek közzétételére, amelyekért legfeljebb csak másnap kérnek elnézést.
A mérvadónak számító Korreszpondent hírújság például a legteljesebb komolysággal számol be arról, hogy szomáliai kalózok egy hajdinakásával megrakott teherhajót foglaltak el az Ádeni-öbölben.
dragonita
www.hir24.hu/kulfold/241378/eu-trefa-meghosszabbitjak-magyarorszag-eu-elnokseget.html
Koraeste közlemény jelent meg az eu2011.hu hivatalos honlapon arról, hogy meghosszabbították Magyarország EU-elnökségének idejét.
Közleményükhöz csatoltak egy blogbejegyzést is melyből egyértelműen kiderül, hogy csak áprilisi tréfáról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.