A paprikát a legtöbben a magyar konyha legfontosabb fűszerének és alapanyagának tartják, a magyaros fogások elképzelhetetlenek a "pirosló arany" nélkül. Pedig a paprika, mint fűszernövény használata csak a 18. században terjedt el a magyar gasztronómiában, azelőtt teljesen más ízvilágú és könnyebb ételek készültek a polgári konyhákban. Utánajártunk, miért van belőle egyre kevesebb, és hogyan készíthetjük el a tradicionális fogások modern változatát pirospaprikával.

Forrás: deluxe.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.