Budapest - Utasi Árpi (18) sorsára jut a Csillag születik legújabb nyertese, László Attila (14)? A két, határon túli fiú élete kísértetiesen hasonlít a másikéra: mindketten 14 évesen, az iskolapadból kerültek reflektorfénybe, majd nyerték meg a tehetségkutatót.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
Kár lenne a fiúért, mert igen tehetséges. Viszont nincs felkészülve az életre koránál fogva. Nem lenne szabad gyermekeket indulni hagyni ilyen versenyeken.
silber13
@farkas : ha a " jóakarók " unszolására a család Attilával együtt átköltözik hozzánk, a srác srácpályafutásának napjai meg vannak számlálva. hamar elrepül a pénzecske, főleg a "barátok, a segíteni akarók" áldásos közreműködésével. Fejlődési lehetőség igen kevés és hát ott van a legnagyobb ellenség : a szakma. A régebbi "sztárok" felfalják a fiút.Itt ugyanis farkastörvények uralkodnak! / Nem a tied Farkaska! / És rövidesen egy út marad: vissza a kiinduló pontra...Kár lenne.
feketeözvegy
Ha tanul, képezi magát akkor kamatoztatni is tudja majd egyszer a tehetségét.
8 osztállyal, várni a sült galambot nem szabad! Azt tudnia kell, ebből nem tud élete végéig megélni ha nincs mögötte tanulás, munka.........
feketeözvegy
Még annyit, hogy Utasi semmit nem tett a karrierje érdekében, 18 éves és még mindig nincs se szakmája, se érettségije..........
Nem tanult, csak várta hogy a sült galamb a szájába repüljön.
Ez az újabb tanulás is csak duma, már nem először "tanul" szakmát, ha igaz amit a bulvár írt róla. Mindenbe belekap, semmit nem csinál végig tisztességesen.
Nagyon tetszik amit Attila apukája nyilatkozott:
"Az énekes édesapja, id. László Attila nem tart attól, hogy Árpihoz hasonló sorsra jut a fia.

– Az ő szülei nem mi vagyunk. Nem a fiam pénzére és bevételeire fogunk támaszkodni. Ez nem így működik nálunk. Dolgozni fogunk, ha ideköltözünk. A nyereményéhez nem nyúlunk, bankszámlát nyitunk, és félre tesszük a pénzt. "

Úgy legyen! Kapjon lehetőséget a bizonyításra, hogy nemcsak egy hullócsillag........
ila51
Ne arra gondolj Attila , amitől félsz , hanem azért tegyél meg mindent , amit akarsz .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.