Megszüntette Hagyó Miklós házi őrizetét pénteken a Fővárosi Bíróság (FB). A jogerős döntéssel megváltoztatták a Pesti Központi Kerületi Bíróság korábbi ítéletét, amely három hónappal meghosszabbította a házi őrizetet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Ez a Nokiás doboz bevált! Ha olyan helyzetbe kerülök én is alkalmazom. Szerencsés dobozok, semmi hátránya az ilyen pénzeknek.
zsömle
ledobott jópár kilót az uraság.....
csikknorisz
@benhur: Hova gondolsz? Dehogyis. Budai Gyuszika kemenyen megdolgozik a 7 szamjegyu fizeteseert. Igenis roppant komoly elszamoltatasok vannak itten, kerem szepen. Papiron. :) Az elszamoltatosdi is olyan, mint a tobbi igeret: nem latjuk az eredmenyet, viszont jo sokba kerul. Neha feleresztenek mutiba valami finggal teli lufit papirsarkanyt rakotve, hogy ehun-e, dogozunk am mi. De a nagyhalakat nem piszkaljak, elvegre hazinyulra nem lovunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.