Plakátkiállítás, sajátos édességek és színes magazinok is szerepelnek az ősz eleji magyaros menün Japánban. A hetedik éve zajló magyar hetek rendezvénysorozat keretében, két tokiói és egy oszakai luxusszállodában Gundel-séfek által kreált ételeket - például a hagyományos paprikás csirkét vagy a magyar-japán fúziós konyha termékét, a téliszalámiba göngyölt rákfarkot - egy hónapig élvezhetik a vendégek.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.