Magyarország - Újabb fordulat a dubaji magyar kéjszolgáltatás ügyében! A Blikk arról értesült, hogy a magyar politikai élethez köthető férfiak is igénybe vették a „hostess-szolgálatot".

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@csutak: @marlin: Ne irigykedjetek már! Hagyjátok hagy szedjék meg magukat, nem a lányokat kell lenézni, hanem azokat a férfiakat is, akik ilyen szolgáltatásokra igényt tartanak. Amennyiben nem lenne kereslet, nem lenne kínálat. Mindenki jól jár, akkor hol a baj? Talán csak nem kellene ennek a kormánynak ebből a pénzből az adó? Erkölcstelen pénzből erkölcstelen lenne az elvétele és felhasználása.:-)
csutak
@Disznópofa: Mint már párszor utaltam rá nálam kajált szeged összes utcai harcosa éjszakánként a kamionparkolóban lévő étteremben!
Kész van egy könyvnyi leírt anyag de a lányok érdekében amíg élek nem kerül nyomdába!
Mert abban néven van az a képviselő nevezve aki "inni" járt a lányokhoz vagy éppen anallingust gyakorolni.
Ha valaki nem irigykedik akkor az én vagyok, a fenti okok miatt is.
marlin
@Disznópofa: Nincs miért irigykedjek!!
Viszont nem szeretem a farizeus dumákat!! Mert ugye vagy nem kell a "dubajozásból" műsort csinálni, vagy vigye mindenki a saját "balhéját"!!
Emlékül, csak neked!! :))
img237.imagevenue.com/img.php?image=29419_zita_00044_123_215lo.jpg
Rézangyal
@marlin: Ezek a képek rémesek. Ízléstelenek és a csíkos zokni, meg a sportcipő? sportpapucs? kifejezetten taszító. Szerintem.
marlin
@Böjti Banya: Háát, a zokni nekem sem tetszik!!:))
(A Többi sem nagyon, mint fentebb írtam!!)
a Pepita
Szerintem az egész történet arról szól, hogy van itt egy csomó lóvé és abból más is szeretne részesülni. Nem véletlen, hogy Hajdú Péter is ott bábáskodik a lányok körül. Szeretne a lányok stricije lenni. És a magyar állam is nyújtogatja a kezét egy kis extra bevétel után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.