Hozzávalók 4 személyre: 2 hosszúkás, vékony padlizsán (45-50 dkg), 1 nagy fej vöröshagyma, fél dl olaj, 3 gerezd fokhagyma, citromlé, só és törött fekete bors ízlés szerint.

Forrás: mindmegette.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Muszakának is nagyon fincsi, Görögországban ettünk sokat. Utána a fincsi vörösbor, aztán fagyi, hú de elmennék mégegyszer.
lópicigáspár
Basszus! Hazajött az asszony és hagyott nekem egy szelet kenyérre valót! Pedig dupla adagot csináltam!!:-(
nyanya001
@lópicigáspár: legközelebb tripla adagot készíts))
lópicigáspár
@nyanya001: Az hagyján, de sütöttem kenyeret hozzá, hát abból se sok maradt. Kezdhetem elölről!
ila51
@lópicigáspár: Sebaj , ez a legjobb kritika , ha jól megette az asszony.
nyanya001
@lópicigáspár: Gazsika:))))
Ráérsz, ismétlés a tudás anyja, naponta készítsd el., örülj, hogy az asszonyka jóízűen elfogyasztotta)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.