Pert indítanak egy temetkezési vállalkozó ellen annak az elhunytnak a hozzátartozói, akinek búcsúztatásakor összetört a koporsója a napokban Siklóson - adta hírül az Új Dunántúli Napló.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barbarfiver
@Klári . természetesen a pénzért nyujtotta a kezét.
@SELIG . Senkiben sem lehet már megbízni...

Amugy faterom megmondta neki a háza elött h 5 perce van,h elkészüljön,kölömben bemegy és beledugja a legnagyobb keresztet a ..... :D 1 perc alatt kész lett,bár ahogy kinézett,előző nap nem vetette meg a misebort :(
Rézangyal
Úgy tudom, hogy a temetés előtt meg lehet nézni a halottat a hozzátartozónak. Miért nem nézték meg, hogy minden rendben van-é? Tudom, bizarr dolog, de pont az élők berzenkedésére építenek ezek a mocskosok! Nem tudom emberszámba venni azokat, akik a halálból csinálnak üzletet. Igazi dögkeselyűk....
Egyébként a megrendeléskor kőkeményen ki kell kötni, hogy ellenőrizhetőek legyenek a szolgáltatások, sőt, mi több, még a hamvasztás előtt is lehet ellenőrizni, vajon tényleg abban a ruhában van-e az elhunyt, amiben kérte! (sokan előre kikötik, miben temessék őket)
SELIG
@Böjti Banyus: Meg is kell nézni, nehogy mást temessenek el. Ez anyukám temetésén kötelező volt, azután zárták le a koporsót előttünk.
Egy halál esetén nem tud az ember ennyire racionálisan gondolkodni. Ezt használják ki ezek a dögkeselyűk.
babi11
Borzalmas, hogy mi meg nem történik!
szaboria1
@Böjti Banyus: Általában ha valaki kórházban hal meg ott szokták megnézni a hozzátartozók,és bíznak a temetkezési vállalkozó tisztességébe. Abban igazad van valakinek a rokonok közül a koporsó lezárása előtt meg kell bizonyosodni a halottat illetően minden rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.