Mi a titkuk a nem szépeknek? Mit is mondanak azokról a nőkről, akiket egy hozzájuk képest sokkal kevésbé attraktív, esetleg jóval idősebb férfival látnak? Hogy a pénzére hajtanak. De ez vajon fordítva is igaz? Mi a kevésbé csinos nők titka?

Forrás: eletmod.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
A kevésbé csinos nők, rendelkeznek belső értékkel. Figyelmesek, önzetlenebbek, hűségesek. És nem hazudnak akkor mikor azt mondják a párjuknak szeretlek.
varrólány
@Dulcinea: Nem igaz, a csinos nőknek is vannak belső értékeik. Csak a külső hamarabb látszik, feltűnőbb.
Dulcinea
@varrólány: Persze vannak, és nekik mélységes tisztelet! De, legtöbbjük a külső értékét igyekszik felhasználni, majd ezáltal kihasználni az áldozatát. Pl. a celeb lányok, hogy csak közönséges példát említsek, szépek, és önzőek is egyben! Vagy láttál egyet is aki közülük, aki egyszerű szakmunkással járna, lenne bele halálosan szerelmes? Ugye hogy nem!
Ezeknek mindnek gazdag pasijuk van, a szerelem meg csak addig tart, amíg a hölgyemények nem találnak egy gazdagabb pasit!
varrólány
@Dulcinea: Így már igaz, bár a celeb lányok, nem biztos hogy csinosak inkább dekoratívak.
Egy átlagos nő is lehet csinos, ha jól öltözködik. Nem is kell divatosan , mert az ízlés nem függ a pénztől.
Dulcinea
@varrólány: Ebben egyetértünk! az ízlés nem pénzfüggő. Az "egyszerű" mindíg nagyszerű, és ízlésesen öltözteti viselőjét!:)
Akinek meg nincs ízlése, az megveheti a legrafináltabb szabású, és legdivatosabb ruhát is magának, sajnos csak mosoly tárgya lesz előbb utóbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.