Dóra rekordmennyiséget telefonált a T-Home ügyintézőivel, miután úgy tűnt, hogy már megszabadult még hűségidős előfizetésétől. Az átírás azonban nem ment zökkenőmentesen, s ez idő alatt még egy havi számla is becsúszott:2010. októberében 1 év hűségidővel IP TV előfizetői csomagot kötöttünk kábeltelefon, és internet eléréssel együtt 5680 Ft-ért. Hónapokig semmi gond nem volt, mi használtuk a szolgáltatást, ők küldték a számlát. 2011. júliusában kiköltöztem a lakásból, ezért az előfizetést (mivel még hűségidős volt) átvette egy ismerősöm. Az én számlázási nevem és címem: K. Dóra, 6724 Szeged, T. u. 3. az új előfizetőé V. Sándorné 6729 Szeged, Z. u. 6. Készülék, illetve előfizetői szerződés áthelyezést kértünk meg telefonon 2011. 07. 21.-én telefonon az új előfizetővel karöltve. Körülbelül egy óra egyeztetést követően az ügyfélszolgálatos hölgy készségesen tájékoztatott, hogy minden rendben, postán küldik a szerződést az új előfizetőnek, és akkor vehetjük ezt elintézettnek.[...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
Ugyanezt végig játszottam az UPC-vel, csak én megszüntettem az előfizetést.
A végén bementem személyesen, vittem vissza a cuccot, nyugtát kértem, hogy leadtam,
számláztak, reklamáltam, a végén küldtek egy csekket 2 ft-ról! Sajnos nem tudtam befizetni.......azóta rettegve várom a végrehajtókat!
ila51
UPC módosítást intéztem telefonon , úgy tűnt rendben van , mivel kételkedő vagyok bementem személyesen , és akkor derült ki , hogy az ügyis lány nem tudta megcsinálni. Akkor miért akkor derül csak ki amikor amikor szemtől szembe intézkedek ? Végül ott az ügyintéző fiú megcsinálta , jól jártam , mivel kisebb szolgáltatásra váltottam.
kkalman
Olyan szolgáltatóval még nem találkoztam, amelyik ismerte volna azt, az alapszabályt, hogy a szolgáltató van az ügyfélért, és nem az ügyfél a szolgáltatóért.
Dr.Orbán.Viktor.sk
Velem ráfűztek:)
Megkérdeztem amikor az egyik nagy városból egy kisvárosba költöztem, hogy ott szolgáltatnak-e?
Nem?
Akkor bocs, vis major!
Azt a hónapot még kifizettem és utána az OTP-nél letiltottam őket. Megírtam, hogy állok egy per elé!
nem perelnek:)
marlin2
Invitel dettó!!
Sajnos ez van ha egy "koszos" szolgáltató hatóságot játszhat a Hírközlési
Felügyelet helyett!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.