Az érett személyiséget nem adják ingyen. Meg kell érte dolgozni: ennek egyik fejlődési lépése a dackorszak és a hiszti. Szóval nyugi, a gyerek csak fejlődik.

Forrás: Dívány
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@Állami gondozott: Kérdésedre válaszom az, hogy négy gyermeket neveltünk kedves nejemmel fel. Két leányt és két fiút. Szerencsénk az volt,hogy a hiszti kialakulásának kezdetét felismerve, tudtuk kezelni a hiszti elfajulását, a gyermeki dac, düh kitöréseket, követeléseket, ott és akkor amikor a gyerektől elvárható, felfogásához értelmi képességének, felismerésével kell ezeket megszüntetni, és ha szükséges bizony fenekére verni, ami a magyarázkodás végére felteszi a pontot. És jelzi, hogy nincs tovább, a magyarázkodás értelmét veszti, mert hiányzik a megértés akarata.
keresztapa
Tiszteletem @Dulcinea:örömmel vettem, hogy te amit elolvasol azt értelmezed is. Ok és okozatokat megérted, és azt a helyén kezeled, igaz az , hogy nálad ezt már régebben
észrevettem, követve a témákhoz történő vélelmeidet, ami találkozik az esetek többségében az én megtapasztalásomból írt vélelmemmel. Tisztelettel. Keresztapa.
Dulcinea
Szép napot neked is Kedves @keresztapa: Őszintén örülök, hogy egy-egy cikkhez való véleménynyilvánításom figyelemmel kíséred, és még nagyobb örömömre szolgál, hogy többé kevésbé hasonló véleménnyel rendelkezünk. Tisztelettel Dulcinea.
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Hiszen te nem is tudsz hisztizni, szófogadó kisfiú voltál.
Állami gondozott
@keresztapa: Gratula!
Azt hittem, hogy kivülállóként akartál tanácsot adni.
Lásd Dr. Benjámin Spock (jól írom?) könyveit és a saját gyermekének a sorsát!
keresztapa
@Állami gondozott: Köszönöm a gratulációt, csak megtapasztalások után fejtem ki véleményem, és az mindég fedi a valós tényeket. Amit egyszer megél az ember, azt nem felejti, mert abból tanult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.