Kikészíti a többi játékost a villa erős embere, akinek ijesztő magabiztossága a nézőknek is feltűnt. A fiú orvosilag rendben van, de ember legyen a talpán, aki együtt tud élni vele.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
És ? KInem xarja le,ezeket a bohócokat !
keresztapa
Eléggé cikis ha ennyi eltelt idő után, legalább három ismérvet nem tudott megállapítani ami kifejezi a pszichopata voltát. Képtelen őszinte érzelmeket érezni. Kíméletlen, érzelmek, empátia, erkölcs nélküli ragadozó, ha valakit kiszemel célpontul nehéz tenni ellene. Minden embert tárgynak tekint, akiket manipulál, kihasznál céljának elérésére. Fejletlen erkölcsi ítélőképessége, hűvös közömbösség mások érzéseivel szemben.Azt a tényt, hogy csak saját céljukat követik, jól tudják titkolni, gyanakvást elaltatni. Peti, Attila baráti viszony? a többi kiesettek megmondói? jelfelrakások? Kingával való érzelmi viselkedés? Lányokkal való viselkedése, Közösséghez való viszonya. Még akkor is ha játék szinten játszik.
Kecske Béla
Most már nem beteg ha azt mondja, úgy érzi, figyelik. Parafenomén.
keresztapa
Ez nem betegség felfedése, megállapítása ez csupán a pszichiáteri figyelés további szükségtelenségére utalás, mivel eddigi figyelése megállapításra, hogy Pszichopata -e vagy sem nem történt meg. Ez elégé suta helyzet. Parafenomén készséggel ezáltal sem rendelkezhet, de csalással feltüntetni még képes álcákkal.
kockapac
Komolyan rühellem az egészet, mert a kibaszott anyósom is ezt nézi állandóan, de nézzetek már rá erre a faszra, senkinek sem tűnik föl hogy a közelülő szemek degeneráltságra vallanak? lásd: ifj Bush pl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.