A Debreceni Ítélőtábla csütörtökön ítéletet hozott T. János és társai, fegyveresen elkövetett emberrablás bűntettében. Helyben hagyták az első fokú ítéletet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Harmadik
Korrupció és többszörös hamis tanúzás

Ja kérem!
Szolnok után miért pont Debrecenben derülne ki az igazság.
Nemigaz?

A témához mégcsak annyit fűznék hozzá, hogy látom ismét sikerült nagyot alkotni a “nagy Magyar Igazságtalanságszolgáltatás”-nak.
Hajrá fiúk-lányok, csak így tovább!
Azért még mindig vagyunk jónéhányan, akik akár a életüket is feláldoznák az igazságért (ha már titeket csak a pénz érdekel). Nem kell aggódni "nem a vég volt ez, csak a kezdet"!
Ha nektek ilyen aljasan, kurroptan, tökéletlenre sikerült, akkor majd mi teszünk róla, hogy mindenki megkapja a méltó büntetését (azok is akik eladták magukat, mert sajnos voltak páran ilyenek is, ugye ügyészek, ügyvédek és egyéb bennfentes közegek). Üdvözlet szeretett hazámnak, bármennyi is az aljas és korrupt ellenség, a szívemben mindig a Hazám és a Magyarok lesznek az elsők.

(Különben ha valamit nem tudtok, mert egyértelmű, hogy szinte semmit sem tudtok az igazságról, akkor nyugodtan kérdezzetek, nem haragszom meg. Nem szégyen az. De hülyeségeket ne irkáljáljatok össze-vissze, mert utána komolytalannak vesznek majd az emberek).

Üdv. Debrecennek!

R. Gábor

Ha lehet, akkor csak az kritizáljon, aki nálam különb vagy aki hozzám hasonlóan nem szarja le a dolgokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.