Több tízezer forint értékű adathordozó árazókészüléket lopott a Tesco helyi szupermarketjéből a sarkadi képviselő-testület egyik tagja, a pénzügyi bizottság elnöke — értesült a beol.hu.

A lapot egy szemtanú tájékoztatta, miszerint a közelmúltban egyik délután egy helybeli fiatalemberrel érkezett a Tescóba a Sarkadon közismert képviselő, vállalkozó. A vásárlótérben, a kocsiban hagyott adathordozót a helyi pénzügyi bizottság elnökeként is tevékenykedő férfi tette a társa által vitt kosárba.

A két férfi a pénztárnál a fizetést követően távozott az üzletből, de magukkal vitték a valamivel több mint 50 ezer forint értékű készüléket. A Tesco dolgozói észlelték a hiányt, s a kamerarendszer segítségével azonosították a feltételezett elkövetőt – folytatódik a beszámoló.

Az áruház ezután telefonon kereste meg a politikust, aki először tagadta, hogy bármit is tudna a készülékről, majd nem sokkal később mindketten visszatértek, visszavitték az adathordozót. Azt mondta, hogy ők csak tesztelni akarták az áruház biztonsági szolgálatának éberségét.

A beol.hu megkereste a képviselőt, de nem akart nyilatkozni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Most mi ebben a meglepő? A meglepő az lenne, ha találnának csak egyetlen egy tisztességes politikust!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Furcsa ha én kíváncsi lennék az éberségre akkor nem viszem ki a boltból hanem szolok az ottani biztonságiaknak. Jobban vigyázzanak az értékes gépükre. Mikor is adta vissza Murok úr amikor az áruház videóját át nézték a gép eltűnését követően fel ismerték és szóltak nekik.
Hókuszpók
@szaboria1: és mikor telefonáltak neki letagadta, később jutott eszébe, hogy nyilván felvette a kamera, azért találták meg.
nyanya001
Vajon miért titkolják, hogy Fideszes képviselő a tolvaj ???
Érdemes kicsit jobban áttekinteni az "elvtárs " nacionáléját !
gabrella
@nyanya001: Kilépett azonnal a Fideszből, de úgy néztem a tv-ben van benne egy kis sötét vérvonal.
nyanya001
@gabrella: Ezzel nem oldott mg semmit !
Emlékszel, pár ezer forintért bevitték tavaly a fiatalokat a rendőrségre és elég
keményen bántak velük ? ( iskolás lányok voltak ha jól emlékszem )
Bilincset is tettek rájuk !
gabrella
@nyanya001: Igen, emlékszem példát akartak statuálni de azóta sok bűnügyben olyan enyhe ítéletet hoznak,hogy vérforraló.
De ezt most a tv-ben mondták,hogy gyorsítottban tárgyalják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.