Budapest - A szakértők szerint valószínűleg meg is kapja majd ezt az összeget.  Ha igazunk van, az ország leggazdagabb sittese lesz Kaiser Ede (37), aki 25 millió forintra perli a fővárosi ügyészséget és a bíróságot.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Az sokunknak majdnem 25 évi munkabére!Mégis csak a bűnözőké a világ . Jó példát szolgáltatva ifjúságunknak,hogyan lehet munka nélkül gazdagnak lenni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@lópicigáspár: 25 millió! A különadó.
kiscserkész
@lópicigáspár: Nem is a külön adó miatt aggódom! Hanem azon a sokkal több millión, meg plecsnin, amit hirtelen sikerdíjként kiosztogattak maguknál. Úgy ahogyan táncos ügynél tették.
kiscserkész
@taglo: Jogügyektől nem lehet eltiltani, csak a közügyektől. Cigányok nagy része ezért nem dolgozik, mert elvannak tiltva a "közügyek gyakorlásától" :) Mivel a munka is köz ügy szerintük.
1951
Ha akkor még érvényben lett volna a halálbüntetés jogintézménye, Kaiser Ede ma egészen biztos, hogy nem élne. Felületes bírói munka eredményeként születhetett meg ellene a legsúlyosabb büntetés és miként be is bizonyosodott,hogy nem Ő követte el e súlyos bűncselekményt! Kedves Hozzászóló társaim! Kicsit fel lehetne szedni jogi ismeretekből is, mielőtt bődületes hülyeségeiteket leírjátok ezen az oldalon! Jogosan követeli a 25 milliót, de remélem a végső, jogerős ítéletet kimondó bírónőtől fogják beszedni, aki még ki is látogatott Mórra, de tette ezt akkor amikor már üzletnek volt átalakítva! Kérdezem:mit is tudott megállapítani, szerintem inkább látványtervezést csinált a bírónő, így hát látványosan fizesse is ki a kártérítést, ne pedig a mi adóforintjainkból rendezzék!!
taglo
@benhur: Igazadvan ,idézőjelbe ,kellett volna tennem !
gugu45
Na ez aztán nagyon jó hír.
Meg kapja a kártérítést az államtól. (Vagyis a MI pébnzünkből) Utána leüli a más büncselelkmények miatt kiszabott büntetését - etetik itatják ruházzák, tanítják stb.
(A MI pénzünkön) Ezt a gondoskodást kapja az is, aki 40 évet dolgozott, két három gyermeket felnevelt, és öregségére egyedül maradt??? Nem! És főleg nem a
MI pénzünkön! Kéri felvéltelét egy Szociális(?) otthonba, ahol havi 80-120 ezer forintot fizethet a tartásáért! Gyerekek, aki megöregszik, és ellátásra szorul, jelentkezzen egy hajlékttalan szállóra, esetleg verjen szájba egy politikust, (azzal csak jót tesz) de, akkor legalább becsukják, és ingyen eltartják.
Nem éreztek itt egy árnyalatnyi visszásságot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.