Budapest - Igaz, erről nem a producerré avanzsált showman tehet. Vele, illetve cégével, a Trisó Produkciós Kft-vel az MTVA évi 20 adásra, adásonként 15-18 millió forintért kötött szerződést.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gugu45
T. nagy tamara!
Nálad valahol az agyadban egy kis kavarodás történt. Említesz neveket.(Vitrai, Vágó)
Na ezeket az EMBEREKET mégcsak véletlenül sem említeném egy napon ezzel a kisstilű tehetségtelen seggnyaló csepűrágóval. Ha mindenáron neveket akarsz vele összehasonlítani, akkor javasolnám nekef Győzikét, feketepákót Kiszel Tündét, és még sorolhatnám.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Don Marcus Hibiscus: Én is addig néztem ,a vendégeket már nem láttam mert olyan sablonos erőltetett kérdések voltak.
Úgy látszik 2 Tv nézője volt a műsorának.:-)
Don Marcus Hibiscus
@varrólány: Igen,a többiek azt sem tudják ki az :) De azt igen,hogy ellaposodott...stb :)
Igen,a vendégekkel én is így voltam,mert "fürödtem már be" olyan vendéggel,aki érdekelt volna,de el lett szerintem b...va :) Nem kapott a vendége elég teret a megnyílvánulásra,vagy hogy mondjam :) Mindegy,bírom a dumáját akkor is.:)
coyote3
Maradjunk annyiban, hogy Fábrynak meglett volna a lehetősége, hogy ráhatással legyen a neki dolgozók kifizetésére. Sokat elmond erről a véglényről, hogy nem tett semmit.
Dr.luigilongo60
@Don Marcus Hibiscus: Egyetértek a fent leírtakkal.
Kár volt neki ilyen bunkó módon politikusokat sértegetni.
Amúgy tényleg jó a dumája és egyáltalán nem buta de megérdemli a mostani sorsát.
misi59
Úgy látszik megszüntek a jól fizetett FIDESZ tapsikolók már nincs rájuk szükség mind Fábrira a MÓR megtette kötelességét a MÓR mehet, a következő bukásig nincs rá szükség majd ha nem nyernek újra előkeresik ,megint lehet szidni köpködni alázni.
overdose
Egy petákot sem adnék ezért a primitiv műsorért,ja fityeszes nyalóka? hosszú a nyelve látszik rajta. Nem néztem eddig sem, ezután sem .Egy állatos filmet milliószor többre tartok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.