Április 28-át írtunk, hétfőt. Josef Fritzl, az amstetteni rém első éjszakáját töltötte a hűvösön, a Fidesz pedig ekkor már napi 4-6 sajtóközleményben követelte Gyurcsány lemondását. Fülkeforradalmon innen, őszödi beszéden túl, izgalmasan indult a hét.

Előző nap az SZDSZ kilépett a kormánykoalícióból. (A most felzárkózóknak mondjuk, az SZDSZ egy korabeli politikai párt volt.) Még be sem hegedtek a szakítás sebei, Gyurcsány napközben bejelentette új minisztereit. Ez akkoriban végül is mindennapos volt, mint mostanában egy-egy új adó. A BKV sztrájkkal fenyegetőzött, az eurót 252 forintért váltották, a benzin 296-ért szinte úgy vágták az autósok után. Budapesten 20 fokot mértek, Csifó Dorinát pedig ezen az estén láttuk utoljára a Barátok Köztben. Egyszóval zajlott az élet, hírszerkesztő mozgalmasabb napot nem is kívánhatott volna.

Drága kommentelők, ma 31 éves Jessica Alba. A Propeller pedig 4. Boldog születésnapot!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Kedves Propeller! Születésnapod alkalmából nagyon sok sikert, elismerést, kívánok! Igaz, én nem vagyok itt a kezdetektől, de mindíg jól éreztem magam! Sok vidám órákat töltöttünk itt el:))))
Vegyétek úgy, hogy küldtem minden propis dolgozónak és kommentelőnek egy szelet eredeti, igazi Fekete erdő torta szeletet!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@varrólány: Figyusz! Azt gondoltam, hogy a tortára azonnal reagálni fogsz:)))), remélem szereted, mert én is:)) Én csak másfél éve vagyok itt, de azt gondolom, hogy összetartó jó emberek kommentelnek itt. Ha vita van az természetes, hiszen nem egyformán ítélünk meg dolgokat. De valahogy mindíg jól záródnak ezek a viták...
Másnap folytatjuk, ahol és ahogyan illik. Ez így van jól:))))))
varrólány
@Kutyafüle: Szerintem nincs olyan torta amit én ne szeretnék! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.