Nemcsak Marian Cozma megölése, hanem – egy másik eljárásban – garázdaság miatt is felelnie kellett Raffael Sándornak és társainak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@Cat Buster: Ebben sajnos igazad van, a minap olvastam, hogy 8.500ft egy rab6nap tartása! Ezzel szemben a kórházakban napi 550ft egy nap! ennyiből kell kihozni a beteg étkeztetését! Komolyan mondom, hogy a bűnösöket nem börtönbüntetésre, hanem 10 év kórházra kéne ítélni, mire szabadulnának elfogynának mint a gyertyaszál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@silber13: Igérem, fontolóra veszem Kegyelmed ajánlatát!:)
Cat Buster
@Dulcinea: Erre mondják azt a nagykutyák, hogy a demokrácia pénzbe kerül!
Dulcinea
@Cat Buster: Ezzel csak az a baj, hogy ebben az országban, már rég nem demokrácia van, hanem diktatúra!
Cat Buster
@Dulcinea: Még nincs de jó úton haladunk:(
Dulcinea
@Cat Buster: Lehet, hogy még hívatalosan nincs diktatúra, de...amikor nagyjából 53 adófajtát tuszkolnak le a torkunkon, mert van 1 milla munkahely, igaz mínuszban, ezért nem kérdezik miből csak fizess! Amikor a vezír és bagázsa gúnyosan röhögve köpi szemközt az országnépét, akiből élnek, mert a Plaginak van 3 saját villája, amire egyszer sem vett fel hitelt, csak úgy kifizette, mint a boltban 1kg kenyeret! De a szerencsétlen nem tud hol lakni, ezért 150 milláért kell egy negyedik villa! Amire még+ 19 millát dologi költség címen elkülönítenek az adónkból, azért, hogy legyen miből az esetleges felújításokat bútorvásárlásokat finanszírozni stb. és még sorolhatnám az önkényes gazemberséget. Nos ezek a dolgok értelmezése számomra már diktatúrát jelentek!
Cat Buster
@Dulcinea: A diktatúra az más!
Ott nem ehetsz, nem írhatsz sületlenségeket!
Nekem sem tetszik az ami van de ez NEM diktatúra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.