Nem véletlen, hogy a luxusmárkák egyik legkedveltebb célpontja Ázsia. Azt persze tudjuk, hogy egy bizonyos „szint” felett a gazdasági válság nem éreztette igazán hatását - így a luxusipari vállalkozások folyamatosan javuló eredményekről tudnak beszámolni -, de ezen a földrészen ez hatványozottan igaz. Sorra nyílnak a luxusüzletek, sőt a luxuscégek az ingatlanpiacon is megjelennek. Az olasz Missoni lakások ugyan nem nyerték el maradéktalanul a Burzsuj blog olvasónak tetszését, de talán a francia Hermès apartmannal már más lesz a helyzet.   [...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@darwin: Mindig úgy érzem másnál olyan qrva nagy rend van, nálam meg mintha szaladna a lakás.
darwin
@varrólány: Utólag kiderült,hogy a kislány lakása nagyon szép és rendezett,csak az én szédült fiam ,nem látott belőle semmit a lányon kívül.
varrólány
@darwin: Írni is akartam , hogy a férfiak nem igazán jó megfigyelők ilyen téren.
Lehet nálunk is átrendezhetném a fél házat akkor se vennék észre. Most se találnak meg semmit , végül is mindegy.:-)
darwin
@varrólány: Gyors vagy.Rossz a megfogalmazás.Mi úgy mondjuk,hogy olaszosan élünk.Sokan vagyunk és rendetlenek.Bár most csökkent a létszám. Nőnek a gyerekek, a barátnők meg ,mint a galambok:hol az egyik repül,hol a másik.
varrólány
@darwin: De nem vagytok tán olyan hangosak! :-))
Mondjuk a passzentos rend engem is zavar. Ha igazán rendet rakok ne találok semmit.
darwin
@varrólány: Ha mindenki itthon van,bizony hangos a ház.Hétköznap jóval csendesebb.
Egyszer szeretnék egy olyan rendet a lakásban,mint az újságokban van.Nem sokáig tartana,de akkor is szívesen kipróbálnám.Három gyerek mellett,az elmúlt 30 évben nem volt rá alkalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.