Szekér Gergő frissen coming outoló énekesként lépett fel a 29. Budapest Pride színpadán.

Frissen coming outolt magyar énekes is fellépett a Pride-on
Fotó: RTL

A Telex tudósítása szerint Szekér azt üzente, "a nemi identitás ne legyen kérdés, sem politikai eszköz a megkülönböztetésre".

Szekér Gergő a fellépése előtt. 2019-ben A Dal előválogatásán is részt vett, ekkor a menedzsmentjével ki kellett találniuk fedősztorikat arra, hogy ő meleg, mert a tévében azt mondták neki, hogy meleg énekesnek nincs helye a képernyőn.

Akkor elhitte, most már azt gondolja, hogy nem a melegekkel van baj, hanem azzal, aki azt gondolja, hogy azoknak nincs helye a tévében.

Forrás: telex.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@NKF: @Géza: ti is csak a fideszbuzikat szeretitek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
Természetellenes ez a sok ferdehajlamú ember! Ez vmi betegség, valahogy kezelni kellene! Nem zavarna, ha titokban csinálná egy néhány beteg egyed, de azért felvonulni és ezt propagálni nem kellene. Ez is az emberkedés egyikfajta "rákja" majdnem olyan mint a politika...Mi a túrót akarnak ezek elérni? Gyermekük nem lehet, élvezkednek egymással és kipusztul az emberiség!?!? Kínjukban már nem tudnak mit csinálni, mert már mindent kipróbáltak? Titkolják inkább mint ahogy régen és ha nem látom, akkor eltűröm.
A nagyobb baj az, hogy nagy multicégek felsővezetői közt is túl sok a buzi! Amióta látom ez kb 15 éve épül! Ezzel egy teljesen újfajta hierarchiát hoztak létre a nagyvállalati piramisrendszerben! Nem számít már, hogy ért-e a szakmához az aktuális buzibarát, csak támogassa a többi buzi alattvaló felvételét...Undorító!
terlasz
@Ezodabasz: Nem erről van szó, ez a természetes szelekció. Túl vagyunk szaporodva, ezért aztán a természet védekezik.
Inkább legyenek pusztító járványok, világháború, hogy a fóbiások jól érezzék magukat?
Ezodabasz
@terlasz: tegnap, 22:39 Húúú ez érdekes megközelítés...erre nem is gondoltam! Igazad van abban (is), hogy túl sok az ember. Zseniális megoldás a Természet részéről!!!
Aki Én
@NKF: @Géza: ti is csak a fideszbuzikat szeretitek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.