Lemondott teljes fizetéséről a görög elnök, a francia államfő és miniszterei 30 százalékkal keresnek kevesebbet válság idején. Tervez-e hasonló lépést a magyar kormány?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Másoltam: De érdemes elolvasni!

Az ország megnyomorításával vádolják Orbánt
Közzétéve: 2012-05-22

Budapest – Különös szöveg terjed az interneten. Eredetileg a peticio.com oldalon jelent meg a néhány soros felháborodás, de utóbb önállósodott, és azóta már saját életet él. Az ismeretlen szerző azzal vádolja Orbán Viktort, hogy leépítette a demokráciát, elnyomorította, megosztotta és megalázta az országot, ahol felnőtt, hatalmát egy szűk csoport érdekében használja. A szövegben nincs benne szó szerint, de nyilvánvaló: mindez röviden azt jelenti, hogy Orbán Viktor elárulta a hazáját.

VÁDOLOM!!!

Vádolom Orbán Viktort, mert önös hatalmi érdekből, minden normát felrúgva, semmibe véve az országot, AHOL SZÜLETETT, FELNŐTT, TANULT, CSALÁDOT ALAPÍTOTT, a közvetlen csőd bekövetkezte lehetőségéig elnyomorította, megosztotta, megalázta, Európából kisemmizetté, kiutálttá tette.

Vádolom Orbán Viktort, hogy az általa irányított pártalakulattal együtt MÓDSZERESEN LEÉPÍTETTE ZSENGE DEMOKRÁCIÁNKAT, nehezen belátható távolságba űzte az európai minőségű normalizálódás lehetőségeit.

Vádolom Orbán Viktort, hogy a LEGNEGATÍVABB EMBERI TULAJDONSÁGOKRA ÉPÍTVE szellemileg, erkölcsileg, tudatilag lenullázta az emberek nagy többségét, szembefordítva egymással szinte minden embercsoport minden tagját.

Vádolom Orbán Viktort, hogy eszement törvénykezési tevékenységgel teljesen felszámolta a jogbiztonságot és a gazdasági élet jogi – törvényi környezetét, csődközelbe sodorva a magyar gazdaságot.

És végül.

Vádolom Orbán Viktort, hogy a kezébe kapott HATALMAS POLITIKAI TŐKÉT NEM az ország felvirágoztatására, az emberek életének javítására, szellemi – erkölcsi és épített környezetünk jobbítására, hanem önös érdekből egy VÉGTELENÜL SZŰK CSOPORT ÉRDEKÉBEN használta fel.”

Forrás: Amerikai Népszava
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Rézangyal: "már az üzleti életben" Csakhogy ebbe is bele ne köss.
Rézangyal
@entero: Szövegértelmezés! Azt mondtam széllel szemben pisilni...ha nem tudod mit jelent, ebben az esetben a gugli a legjobb barátod...(anyám, borogass! :))) )

Egyébként egyre jobban mulatok rajtad, minden szavaddal magadat árulod el.
És, ha már guglizol, írd be ezt is : agent provocateur xD
entero
@Rézangyal: A széllel szemben azt is jelentheti hogy felesleges itt a többséggel szembe szállnom, mert úgyis alulmaradok. Erre írtam azt hogy ez azért nem így működik. Egyébként azt hiszem rájöttem a lényegre.: Ugye itt van KöBüKi, akinek szintén van mit a tejbe aprítania, Hollandiába is szállít, ő is egy vállalkozó, nem mellesleg nagy mellénnyel azt állította hogy ő képes volna a gazdaságot egy nap alatt talpra állítani. Itt vagyok én aki szinte hasonló szellemben ír, csak van egy nagy bűnöm, hogy a Fideszt pártolom. Innentől már csak hazug, csaló, tolvaj lehetek. Azt hiszem megértettem a logikátokat.
kkalman
Ha igaz az az állítás, mely szerint az, hogy csökkentik a fizetésüket, nem jelent az ország gazdaságának semmit, akkor megtehetnék azért, hogy a nép, amelyikre oly gyakran hivatkoznak, lássa, hogy őket is érinti a válság. Az a legnagyobb pofátlanság, arra hivatkozni, hogy a fizetésük elmarad az EU átlagától is, nem csak a fejlett országok minisztereinek a fizetésétől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.