Sarka Kata fejébe vette, hogy ismét fogyókúrázni kezd. Pedig Hajdú Péter felesége a legújabb fényképek szerint is bomba formában van. A férj nem tudja lebeszélni a diétáról, barátaitól kért segítséget.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Na jó van ám!Pihenjetek egy kicsit,vagy nem is kicsit,nagyon ! Lehet dolgoznia kéne 3 műszakban egy szalag mellett teljesítmény bérbe,akkor nem lesz ideje a tükör előtt állni és nézegetnie magát ! Egyébként Hajdú adózásod rendben van ? Mert "valakik vizsgálódnak "!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@provi: mi van kóstolgatsz /kis fszklp /A hozzászólásod alapján eléggé műveletlen vagy! Provi ez nálam nem jön be,nálad műveltebb vagyok ,hogy ne hagyjam magam provokálni, ezek szerint hiába vagy provokátor,.mert itt úgy sem mész vele semmire. SZÓT sem érdemelsz többet. Pá !!!
entero
@zilikutya: A gazdag vállal csak igazán sokat a terhekből. Még az sem kizárt hogy tanult, meg dolgozott azért amit elért. Csak saját magam több mint 300 ezret fizetek be adóba havonta, a sok szitkozódó vajon mennyit? Talán ezen is el kellene gondolkozni néha.
varrólány
A franc se bánná hogy élnek csak naponta a képünkbe nyomják a nyűgüket meg a piti kis hülyeségeiket.
adrenalink
@varrólány: Mi meg elolvassuk, sőt még hozzá is szólunk...:)
Crazy Globe
Jelentkezz a sakkszövetségnél! Elveszett egy sötét paraszt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.