A levesek nemcsak átmelegítenek és feltöltenek energiával, de könnyen emészthetőek és egészségesek is, főleg ha rántás és a habarás helyett más sűrítési eljárásokat alkalmazunk. Utánajártunk, mi kerüljön az asztalra, ha már unjuk a húslevest és a gombalevest. A tápláló, meleg levesek elkészítéséhez séfektől kértünk segítséget és profi recepteket.

Forrás: deluxe.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.