A napokban rendezték meg Tompos Kátya betegsége miatt tartott jótékonysági koncertet. A színésznő a betegsége miatt személyesen sajnos nem tudott jelen lenni,  de barátjának köszönhetően pontosan tudja, hogy milyen nagylelkű összefogás jött létre érte.

Bár a népszerű színésznő már két éve küzd a rák egyik nagyon ritka fajtájával, mégis csak alig egy hónapja derült ki a nagyközönség számára, hogy mennyire beteg és ennek következtében komoly anyagi nehézségekkel küzd, hiszen speciális kezelésekre van szüksége, amelyek felemésztették minden tartalékát.

Így reagált a nagybeteg Tompos Kátya az érte rendezett jótékonysági koncertre – Jelenleg is kórházban kezelik

Így a legközelebbi barátok jótékonysági koncertet szerveztek és nyilvánosságra hozták, hogy mekkora küzdelemben van Tompos Kátya. A barátok ötlete nagyon jónak bizonyult, mert nem csak a koncert volt teltházas, hanem nagyon sokan utaltak azért, hogy támogathassák a színésznőt. 

A szegedi esten sajnos nem tudott személyesen ott lenni Tompos Kátya, ő jelenleg kórházban fekszik és minden energiájával azon van, hogy meggyógyuljon. A hírek szerint még mindig nagyon gyenge, időre van szüksége, hogy összeszedhesse magát. Ennek ellenére, pontosan tudja, hogy mi történt azon a csodálatos estén a Tiszta partján. Az egyik legközelebbi barátja és alkotótársa, Hrutka Róbert ugyanis felhívta őt telefonon – számol be a Metropol.

Szerettem volna, ha tudja, hallja a saját fülével, hogy milyen sokan szeretik. Hogy ha csak a nevét kimondják, zúg a taps, és hogy milyen sokan bíznak a gyógyulásában. Kátya hallotta, és tudom, hogy nagyon jólesett neki

– mondta a lapnak Hrutka Róbert, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző, producer.

A gyűjtés egyébként nagyon jól alakult, még nincsenek pontos számok, de mindenképpen reményre ad okot. Fantasztikus az összefogás, ami kialakult, nem lehetünk elég hálásak ezért – teszi hozzá a Metropol.

Forrás: Metropol

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Gyors gyógyulást kívánunk Kátyának !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.