Nagyon szorongós vagyok, de 5 napja még a szokásosnál is jobban, a gyógyszerek ellenére is… Sokszor még én magam sem tudom megfogalmazni, hogy mitől. Esténként folyton remegek, olyan érzésem van, mintha minden irányból támadástól kellene tartanom, kapkodom a levegőt, stb. A családomnak nem mertem elmondani, mert az lenne a reakciójuk, hogy ne hisztizzek. De én nem tehetek róla. Tényleg nem tehetek róla. Napközben kicsit jobb, mert egyszerre nézek filmet, csinálok rendet a szobámban és beszélgetek a barátnőmmel a neten, hogy a gondolataimat elnyomjam valamennyire. De estére már elfáradok, és ilyenkor „támadnak”. Ráadásul a családomtól félek is kicsit, viszont túl kell valahogy élnem a nyarat... Abban szeretném a segítségét kérni, hogy tudnám oldani egy kicsit ezt a folyamatos szorongást, és azokat a gondolatokat elnyomni magamban, amik újabb szorongást váltanak ki belőlem? Megmondom őszintén, nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy írjak-e, mert kicsit az Ön véleményétől is...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
Úgy tudom, a Propeller felhasználói szabályzata TILTJA, hogy a szolgáltatásod direkt reklámozásához ajánld az írásaidat.

Ha jelentenélek, törölnék az accountodat?
varrólány
@No_Fidesz_No_Problem: Mit problémázol már máskor is volt ilyen cikk erről a weboldalról.
No_Fidesz_No_Problem
@varrólány: Most láttam meg, és továbbmentem a blogjára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.