Tahitótfalu — Elszomorítóan nehéz és kegyetlen életet szánt a sors Havas Henrik unokáinak, Kingának (17) és Petrának (13).

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
Ha ez igaz, szégyellheti magát, attól függetlenül, hogy nem köteles az unokáit segíteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@gabrella: Ha a gyerektartásra fizetni kellene csak egy eszmei(!) adót, a NAV nyomon követhetné a notórius nemfizetőket.
Crazy Globe
A nagyság visszaél a hatalmával, midőn azt elszakítja a lelkiismerettől.
William Shakespeare
szaboria1
Először is semmit sem tudunk, hogy elvoltak e válva. A másik újságban szintén a nagypapa nyilatkozta, hogy az id. Havas welnessezni szokta elvinni az unkáit plázákba viszi Őket ruhákat vesz nekik. Igaza van annak aki azt mondja ez családon belül kell megoldani. Sajnos a bulvár sajtók képesek jó pénzt is fizetni ha valakit leakarnak járatni. Nem Havast védem de ebben igaza van ez nem az újságokra tartozik.A fia is nevet változtatott mert sokszor a bemutatkozás után letették neki a telefont vagy durván beszóltak.
másvirág
"Nem esik messze az alma a fájától" ! De Havas Henriknek igaza van,nem az olvasó dolga miképpen oldja meg családjuk a problémát.
(Nem okos dolog vitatkozó emberek közé állni ,és igazságot osztani.)
libero
@dr. prédikátor: Igazad van! Havas maga is bevallotta (nem egyszer), hogy nagyon sok elítélendő tulajdonsága van, de örül nekik, mert csámcsoghat rajtuk a média, s ez neki reklámot jelent. Véleményem szerint egy gátlástalan, buta senki (NIEMAND), aki szót sem érdemel.
Biztos vagyok benne, még életében meg fogja kapni a sorsától ami kijár neki (Isten nem ver bottal...), aztán jajonghat a szerencsétlenné alakult sorsa miatt.
Ami a Havas fiát illeti..., hát... apja fia!
rézfánfütyülős
Mindent kitalál a fidesznyik média, nehogy a hozzá nem értő senkiházi kormány szerencsétlenségeivel foglalkozzunk:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.