Az interneten mozgalmat indítottak a nézők annak érdekében, hogy az RTL Klub Heti Hetes című műsorába Liptai Claudia kerüljön Hernádi Judit megüresedett helyére. Az Új Ász megkereste Ónodi György főszerkesztőt, elképzelhetőnek tartja-e, hogy a közeljövőben látható lesz a Megasztár női műsorvezetője a humor nagyágyúi között.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Proli: Te is inkább a régieket nézed , mint a mai limonádékat? Én igen, de van egy gyengém a horror, filmben is könyvben is. Az irodalom tanárom azt mondta hogy ez nem normális dolog, mert mellette olvasok szép számmal mást is.
Proli
@sziráki ágnes: Mindenből a szépet szeretem!
Aminek van mondanivalója.
Tehát horror és felesleges sex, erőszak kilőve!
Amúgy ha ki tudod élni horror nézése által a benned (is!) meglévő ősi vágyaidat akkor csak nézd, mert a te archetípusodnak ez ad megnyugvást.
sza
@Proli: Egy kis erőszak is belefér. De voltam már úgy hogy megnéztem egy filmet és nem mertem elaludni. A háborús gyilkos filmeket viszont nem nézem meg.
Proli
No, még egy széplélek:)
(Engem piszkáltak ezzel)
ideals2012
Én csak azt szeretném tudni, hogy emlegethetik egy napon a Liptait Hernádi Judittal??? Hernádi egyéniség, Liptai meg egy kis celeb, és nem több.. - Nem is értem, hova teszik a fejüket néha a rendezők... - Az hogy mozgalmat indítottak a Liptai érdekében? - ugyan ki indította? - és ki szavazott rá?? - ellenőrizné valaki az IP-címeket, honnan klikkeltek rá?? Fúúú, de gonosz vagyok.. - de szerintem igazam van!
ProPeller Mariann
@ideals2012: reklám ez is, a Hetesnek is, meg Liptainak is. Tudod: "bármit, csak beszéljenek rólad.."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.