Véget ért egy korszak Bochkor Gábor életében: a Neo FM számára hivatalosan is megszűnt. A műsorvezető saját bevallása szerint mindezek ellenére nem búslakodik, sőt, optimistán tekint a jövőbe. Bochkor nem titkolja: egy ideig kedvese keresetére számíthat csak a család.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
hagyjuk már ezt a fikázást. ha nem lettek volna rá kiváncsiak akkor nem tudnánk a nevét se.annyit keres amennyit fizetnek érte.lehet nála sokkal okosabb kulturáltabb szalon képesebb ha a kutya se kiváncsi rá.valoszinü hogy befizetett minden járulékot adot amit kellett kereskedelmi rádioban dolgozott nem kell lázadni
vukkocska
Nem ő az egyetlen családfő, aki így járt. Neki szerencséje van, mert párja nem maradt munkanélkül. Örülök, hogy ilyen egészségesen fogja fel munkájának elvesztését. Legalább Andre nyugdotabban megy híradózni, mert a Papa otthon lesz a kislánnyal.
powermause
@nehogymá: ..már miért ne fikázná le bárki?Éppen arról van szó, hogy gagyi sz@r semmire való "szellemi" terméket gyárt.
nahát
@powermause: de el tudja adni, mert van rá igény. Neked azért hogy fikázhasd, másnak meg munka mellett unaloműzőnek és van aki kedveli. Ennyi!
powermause
@nahát: ...ne haragudj de nekem ez a jóember nem ad el semmit,az biztos.Bár egy kis igazad van azért, mert nem kifejezetten őt utálom.Inkább a dögunalmas zenéket a rádiójukon.(De ő is részt vesz ebben a minősíthetetlen színvonalú műsorban!)Na, ez a fő bűne!
honeykiss
Nagy dolog, nincs egyedül szép hazánkban...de miért hír ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.