Fényes nappal, egy pécsi belvárosi szórakozóhelyen gyilkolták meg Böröcz Dánielt (†21) a PVSK Dzsúdó szakosztályának és a Pécsi Küzdősport Egyesület versenyzőjét. A sportoló az utóbbi években MMA versenyeken vált ismertté. Gyilkosa büntetett előéletű, nemrég szabadult nyolc éves börtönbüntetéséből.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Majd kap két évet felfüggesztve, mert szegény gyerek rosszul nézett rá és ezzel kiprovokálta a bökést. Kéthétalatt Sándor pedig utasítja Madár Zsoltit, hogy egy semmit mondó nyilatkozattal qrja fel ismét a közvéleményt, mint Bándy Kata ügyében. Előtte pár héttel a Vásárcsarnokban szúrtak meg egy biztonsági őrt. Lassan én is kést fogok magamhoz, ha Pécsre megyek. Persze engem egy zsebkésért is elővennének a tisztelt sünök. Ezeket a börtönviselt retkeket pedig dédelgetik. Régen volt a kitíltás intézménye, egy ilyen aljadék nem is mehetett be a városba, nemhogy még kést is vigyen!
Feraj49
Most szabadult a börtönből,máris van pénze bárban elkölteni azt? Ismerte az elkövető az áldozatot ,honnan, 8 évig a börtönben volt ? Az áldozat akkor 13 éves lehetett amikor bekerült a börtönbe.Az,hogy látta többször még nem ismerte.

Akkor most lekerül a szlogen "Pécs az élhető város" felírat Pécs Holding épületéről ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.