Van egy kollégám, aki 3 hónapja érkezett a céghez. Velem szemben ül az irodában, és az idegeimre megy, mert szinte zaklat a szerelmével. A pasi egy kétgyerekes apuka, elméletileg rendezett családi háttérrel , szerető, csinos feleséggel. De neki valamiért én kellek újabban. Semmiféle bíztatást nem kapott tőlem, sőt, igazából első perctől ki nem állhatom, nem az esetem, meg különben is nős, én meg nem kezdek nős emberekkel. Ráadásul nekem is van barátom, akit nemhogy nem csalnék meg ezzel az emberrel, hanem még a gondolatától is rosszul vagyok. Nekem ez az ürge a bottal sem piszkálnám típusba tartozik, de bármennyire elutasító vagyok vele, ő annál inkább erőlködik. Már arra vetemedett, hogy küldött egy „SZ” betűt sms-ben. (nincs vége, olvass tovább!)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Volt egy kollégánk , sármos pasi , szintén nős volt. Nyilvánosan minden nőt agitált.
- mondom , na gyerünk !
aztán többet nem háborgatott :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Volt egy kollégánk , sármos pasi , szintén nős volt. Nyilvánosan minden nőt agitált.
- mondom , na gyerünk !
aztán többet nem háborgatott :))
Mami48
De utálom az értetlen palikat! Meg a nős vadászokat, akik hazudoznak erre is, meg arra is. Fujj.
engem
Az olyan nős mukik, akik más hölgyeket zaklatnak, azok még otthon sem tudnak teljesíteni, nemhogy máshol...
batukán
Az ilyet meglehet tanítani a tisztességre. Megkeresni asszonykát, megbeszélni vele a tutit és minden kollegina elmegy randizni vele de csóknál több ne legyen, kell egy fotós, aki ezeket rögzíti és kitenni a hülyét a szégyenfalra illv. a facebookra . Asszonyka jól jár, megszabadul egy ilyen "falúbikától"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.