Az X faktor 2012 műsora elkezdődött, ami azt jelenti, hogy ismét nagy nevetések és felejthetetlen pillanatokat élhetünk át az RTL Klub legendás műsorának köszönhetően. A megszokott mentorok, új tehetségek és rengeteg ismert arc akik bizonyítani szeretnének. Természetesen a mentorok nem adják könnyen a 3 igent, így azért tenni is kell valamit a továbbjutásért.

Forrás: xfaktor.org
Feltöltő: Emti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@overdose: Nekem a Zámbó " gyerek " is bejött!
Levendula
Belenéztem a műsorba (kár volt), láttam 4 versenyzőt,akik azt hitték, hogy tudnak énekelni...
sza
@Horizont: Várjuk meg hogy hogyan fog szerepelni élesben! Én szurkolni fogok neki. Jimmynek nem minden dalát szerettem, mert nekem kicsit érzelgős. Aztán meg a magánéletére visszaemlékezve nem is lehetett őszinte.
sza
@Horizont: Akkor te kemény leány vagy! De hagy dicsekedjek egy kicsit...Én három, de lehet hogy hamarabb, évesen már Omega koncertre jártam!!
overdose
@sziráki ágnes: Én is őrá gondoltam meg arra a kislányra (fehér ruhás).
Emti
felesleges még ezeken a dolgokon veszekedni, hiszen még szinte el sem kezdődött a műsor. Nézd meg, hogy Barna Gergely tavaly az egyik favorit volt és pikk pakk kiesett... idén be se került, azért ez komoly dolog szerintem. Persze jönnek új emberek akiknek teret kell adni és bizony döntéseket kell hozni. Lehet, hogy valakinek csak szerencsés napja volt, van, lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.