Azt hittem, nem fordulhat velem elő ilyen, mégis összejöttem egy nálam tizenegy évvel fiatalabb férfival. Szerinte az évek száma nem érdekes, sőt már a kezemet is megkérte, ám én tanácstalan vagyok, hogy igent vagy nemet mondjak-e… N. Margó, Soroksár

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Mostanság módfelett érdekesen viselkednek néha a fiatalabb férfiak!:))
Szokták mondani a szerelem mindent legyőz...ha nemet mondasz, sosem fogod megtudni milyen lehetett volna együtt az élet a szeretett férfival! De csakis akkor mondj igent ha szereted! Ha csak azért vagy vele, mert jót tesz a hiúságodnak, hogy tőled fiatalabb férfi szerelmes beléd de nem szereted igazán, akkor itt az idő, hogy tisztázd a helyzetet, és engedd el őt!
kukac50
Mondj igent,ha szereted! Több barátom van ahol a férfi a fiatalabb van ahol 15 év a kor eltérés de már 20 éve elmúlt,hogy együtt vannak.
overdose
Nem jó ha a férfi fiatalabb ,de lehet hogy neked bejön veszteni való nincs menj bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.