Imádják a nők, kedvelik a férfiak. Harrison Ford az a pasi, akinek csak csettintenie kell az ostorával, mosolyogni egyet csibészesen, és hölgyek ezrei alélnak még ma is a lábai elé. Mi lehet a tudománya ennek az összesen két arckifejezést ismerő színésznek, (hasonlóképpen egyébként Bruce Willisnek is kettő van, Stallonénak pedig csak egy, mégis milliókat keresnek vele) hogy még a férfiakat is lenyűgözi, és órákra a mozivászon vagy a képernyő elé ülteti őket? Talán az, hogy nem egy kigyúrt izomagy, hanem nagyon is fineszes benyomást kelt, amellett persze, hogy még jól is néz ki? Ki tudja? Varázsa, sármja, karizmája töretlen, az biztos, még így 70 évesen is.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Amikor a nyolcvanas években megláttam a Csillagok Háborúja c. filmben, öregecskének találtam. Ma is éppen olyan.
Angelika
@Levendula: igen, ez igaz, nekem is öregnek tűnt, de akkor még csak 12 éves voltam. Most jópasinak tűnik, ha visszanézem. :DDD Persze nem a mostani folmjeit, mert most már megint öreg. :D De cuki.
honeykiss
Nekem is bejött mindig...nem szép de jó öreg:)
Kutyafüle
Tényleg van olyan férfi, aki nem nevezhető szépnek, vagy inkább jóképűnek, de van valami varázsa ami olyan kedvessé teszi. Harrisonnak ez a félszeg, kisfiús, de mégis csibészes mosolya olyan elragadó! Azt hiszem, a Szárnyas fejvadász volt az első filmje, ott még nagyon fiatal volt.

Belmondó kifejezetten csúnya férfi, mégis szépnek látjuk:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.