Furcsán alakult a párkapcsolatom, mert az egyik barátnőm expasijával jöttem össze. Ebből a barátnőm és köztem - úgy érzem - nincs konfliktus, mert a lány dobta ki a pasit, bár egy harmadik barátnőnk azt mondta, ne higgyem, hogy ez ilyen egyszerű. Mindenesetre összejöttem a sráccal, aki nem éppen klasszikus jópasi, de valamiért a nőket leveszi a lábukról, talán az önbizalma olyan lehengerlő, nem tudom. Van az arcában, meg a dumájában valami vonzó, ami miatt én is jól érzem magamat vele. Egy amatőr színitanodába jár, és meggyőződése, hogy rettenetesen hasonlít Clooney-ra, folyton a tükör előtt nézegeti magát, szemből, profilból, innen-onnan.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

flitteröcsi
Gusztusos lehet, ahogy billeg a tükör előtt. Vazze, egy pasi mosakodjon, borotválkozzon, és avesz. Egyébként meg kihasznál, még mindig a régi csajára pályázik, de laknia kell valahol, és úgy látszik, te vagy olyan naiv liba, hogy elhidd a széptevését. Lehet, hogy nem is olyan rossz színész. Bár, egy nő, aki pasit akar, vagy pasi, aki nőt akar, azt is elhiszi, amit amúgy kívülállóként nem hinne el.
nahát
az emancipáció mellékhatása :)
Ha felcsernénk a nemeket , a férfié lenne a lakás és a nő beköltözik hozzá és semmiért nem fizet az expasijával cseveg ... Úgye milyen ismerős? Az is felháborító lenne?
honeykiss
Nem véletlenül dobta a barátnőd...akkor most szagolgasd amit szakítottál...
Mami48
Az jóisten mentsen meg minden nőt a nárcisztikus férfiaktól! Hú, de szörnyű, mikor egy pasi több időt tölt a tükör előtt, mint a neje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.