Volt egy időszak az életemben, amikor az egyetlen ismerkedési módnak a netes társkeresést gondoltam, mert annyit dolgoztam, hogy nem volt időm szórakozni, barátozni, és egyéb normális tevékenységekre. Elmúltam harminc, és ketyegett a biológiai órám is, tulajdonképpen kétségbeesve kerestem a nagy Ő-t. Ha valaki online keres társat, és szebb egy fokkal Geronazzo Máriánál, akkor naponta sok levelet kap. Én szebb vagyok Máriánál, így napi akár 5-6 levél is érkezett a postafiókomba. Nyitogattam az üzeneteket, bénábbnál bénább urak és bácsik akartak maguknak engem, és úgy éreztem, hogy valóban egy húspiacon vagyok, mígnem az egyik üzenet megragadta a figyelmemet. Nemcsak azért, mert a küldője úgy nézett ki, mintha keresztezték volna Al Pacinot Andy Garciával… de igen.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libabor
@Kutyafüle: Mert mindenkinek van egy elképzelése az ideális pasasról, és ez többnyire filmsztárok külsejében testesülhet meg, végülis őket bámuljuk romantikus, vagy vad, vagy esendő szerepkörben, és ha épp nincs az embernek pasija, egyszerűbb egy filmsztár arcát képzelni a leendő helyébe, és ábrándozni, mint a semmit. Nekem pl. Johnny Depp az emberem, de ne mondd, hogy neked nincs egy zsánered a sztárok közül.:)
Kutyafüle
@libabor: Nana! Jack Speró -t nem adom! Persze hogy vannak álom színészek, írhatnék egy hosszú listát, hogy kik azok, akiken legeltetem a szemem, no meg a fantáziám is beindul. De a szomorú valóság az, hogy hiába ábrándozom Brad Pitt dagadó izmain, sármos mosolyán, szőke haján, belőle csak egy van.Ha lenne egy ugyanilyen pasi, az már foglalt lenne, és mivel én sem vagyok egy Marylin Monroe, kevés esélyem lenne Pittnél:))
Amikor elképzelünk egy bazi jóképű pasit, és helyette jön egy öregecske, vagy szánalmasan gyenge, szóval,az nagy csalódás lenne. És akkor mondjuk meg az ürgének, hogy figyelj haver, nem ilyet vártam! Szegény, hogy leégne.
Nem volt még így randim, nem tudom, hogyan kellene okosan megoldani, hidd el.
De én mégis inkább a valódi képét szeretném látni, nem egy hazugot. Nem baj, ha kissé kopasz, ha szemüveges, de így fogadnám el ahogyan van:))Úgyis az összkép számít, az egész lénye, a beszéde, megúgy minden.
Amúgy mit szólsz Eric Robertshez, Richards Claederman rajtam is lejátszhatna néhány zongora etüdöt:)) Mel Gibson is szóba jöhetne:))
libabor
@Kutyafüle: nekem a vikingek is bejönnek, Alexander Skarsgard pl. :D Van vagy két méter.
Kutyafüle
@libabor: Na hallod, szép nagy ember lehet. XD hát az én 158 cm-el. és a 35-ös lábammal az ilyen vitéz mellett viccesen néznék ki:))))))))))))))
Gyorsan megnéztem a guglin, ki ez a fazon, hát persze hogy láttam, legutóbb az ABBA film, változatán. Jó pasi, pimasz mosollyal:))
Egye fene, kis sámlira állnék:))
libabor
@Kutyafüle: Én 168 centi vagyok, és még én is törpe lennék mellette. :)
Kutyafüle
@libabor: Azért megoldható, mint minden probléma, te is hoznál egy sámlit:))
Ahogy látom, a szőke mindkettőnknél bejön:)) Nálam biztos azért mert sötét gesztenye színű hajam van, de most a padlizsán festékkel színezem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.